Odense Zoo

Odense Zoo


Odense Zoo er fyns største attraktion og en fantastisk, hyggelig oplevelse.

Odense Zoo er bygget flot op, og her er fyldt med spændende dyr. Mød f.eks. forskellige aber, løver, pelikaner, fugle, lamaer, giraffer, søløver, pingviner, piratfisk, los, sæler, søkøer og mange andre. Ud over alle dyrene er der spisesteder, arrangementer og andre oplevelsesværdige sager i Odense Zoo.

Mission

Perspektivet med dyrehold i ZOO er at levere viden og skabe et grundlag for, at gæsterne kan tage stilling til grundlæggende spørgsmål om naturen og alle dyrearters samspil.

Missionen for Odense ZOO er derfor at bevare, forske i og formidle viden om dyr og natur. Med henblik på at leve missionen og kæmpe for den, er det helt afgørende, at ZOO er en kendt og velbesøgt attraktion.

Vi vil have alle ZOOs gæster til at tænke sig om og på et naturvidenskabeligt grundlag at skabe deres egne nuancerede holdninger og relationer til dyrene og naturen.

Odense ZOO er medlem af DAZAEAZA (European Association of Zoos and Aquaria) og WAZA (World Association of Zoos and Aquariums), og missionen understøtter disse tre foreningers mission og virke.
Adresse

Sdr. Boulevard 306
5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 66 11 13 60


E-mail: odensezoo@odensezoo.dk


Åbningstider

Se venligst åbningstiderne ved at klikke her


Website

Odense Zoo's websiteOdense Zoo
Odense Zoo
Odense Zoo
Odense Zoo