Odense Massage


Har du en masse spændinger i ryg og nakke, har du brug for at slappe ordnet af og blive løsnet op eller har du blot lyst til en massage for at få lidt ekstra velvære ind i hverdagen? Hvad end du trænger til, når det kommer til massage, så finder du det oplagte sted til netop dette hos Odense Massage. Hvis du bor i Odense, er det nemt for dig at komme en tur forbi klinikken til en omgang velvære, da klinikken er beliggende på adressen Thorsgade 13.

Der findes mange forskellige former for massage, og generelt har massage en afslappende effekt, samtidig med at det har en masse egenskaber for både din krop og sjæl. Det kan være du trænger til at få masseret nogle ømme muskler i dybden, eller du ønsker en blidere massage som har fokus på stresslindring. 

Som studerende kan man ofte have en masse spædinger i skuldre og nakke i forbindelse med opgaveskrivning, da man sidder mange timer foroverbøjet en computer. Derfor kunne sådan en omgang velvære i form af en massage være en rigtig god kur til netop dette, samtidig med at det altid er rart at forkæle sig. Hvad end det er fordi du har haft en lang eksamensperiode og blot har brug for en lille gave til dig selv, eller du blot trænger til lidt ekstra forkælelse i hverdagen. For studerende er det ekstra fordelagtigt at besøge Odense Massage, idet du her for 20% studierabat på behandlinger. Du skal blot medbringe dit gyldige studiekort, og så opnår du denne fordelagtige rabat, hvilket helt sikkert er en god besparelse i dit SU budget.

Hvis dette lyder som noget for dig, skal du helt sikkert tjekke Odense Massage ud. Du finder klinikken placeret centralt i Odense, så det er nemt at komme et smut forbi. Ønsker du at vide mere, kan du tjekke deres Instagram, Facebook eller hjemmeside ud.


Studenterrabatter

20% når du medbringer gyldigt studiekort.
Adresse

Thorsgade 13
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 23 71 12 34
Email: info@odensemassage.dk


Åbningstider

Lige uger
Tirsdag og torsdag: 13.00 - 21.00

Ulige uger:
Torsdag: 09.00 - 17.00


Website

odensemassage.dk