Odense Dental Klinik


Hvis du søger en tandlæge, hvor du føler dig i trygge hænder er det hos Odense Dental Klinik, som ligger i det centrale Odense, midt på gågaden, i Vestergade 44 på 2. sal. Så det er let tilgængeligt og nemt at finde. Her på klinikken har de erfaring inden for alt lige fra kirurgi, sundhedsfremme, paradentosebehandling og rekonstruktion.

De er fire ansatte på klinikken, klinikejeren, som sammen med to andre er uddannet tandlæge og den sidste er tandplejer. Alle plejerne er kvinder og har alle det tilfælles at de er rolige, smilende og tillidsvækkende. Så selv hvis du lider af tandlægeskræk, er de klar til at berolige dig og hjælpe dig igennem behandlingen bedst muligt, hvor du samtidig føler dig tryg. Odense Dental Klinik sørger for, at give dig den rette vejledning i at passe godt på dine tænder og mund. De har mange forskellige behandlinger lige fra almindelige tandeftersyn til fjernelse af en tand og blegning af tænderne. Priserne er meget varierende alt afhængig af hvad du skal have lavet. På deres hjemmeside kan du hurtigt bestille tid uden at skulle ringe først.

Du kan også gå ind på deres hjemmeside og læse meget mere om behandlerne, se billeder af dem og lære dem bedre at kende, før du skal sidde i tandlægestolen. Derudover kan du også læse om behandlingerne, læse gode råd om hvad du kan gøre til at forebygge tandskræk for eksempel eller forskellige forventninger til hvad der skal ske, hvis du for eksempel skal have fjernet en visdomstand og hvordan behandlingen kommer til at påvirke dig lige bagefter. Du kan også læse om priser på de forskellige behandlinger og finde beliggenheden på klinikken, hvis du skulle være i tvivl om dette. Du kan med andre ord få informationer om alt, og herved føle dig tryg.

Så tag et kig forbi deres hjemmeside og få svar på alle dine spørgsmål. Herefter kan du passende bestille din næste tid til tandlægen, nu du alligevel er på deres hjemmeside.
Adresse

Vestergade 44, 2. sal.
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 11 03 55


Website

Odense Dental Klinik's website