OBBC - (Odense Body Building Club)

OBBC - (Odense Body Building Club)


OBBC er et styrketrænings og fitness center som ligger 5 minutter fra Odense bymidte, og lige ved siden af TV 2 på Rugaardsvej.

OBBC er et styrketrænings og fitness center som ligger 5 minutter fra Odense bymidte, og lige ved siden af TV 2 på Rugaardsvej. OBBC er et træningscenter med 2 etager, hvor hovedetagen er fyldt op med styrketræningsmaskiner til alle muskelgrupper, bænke til bench-press og lign., frivægte til alle slags øvelser, solarier, samt en "kaffestue med gratis the og kaffe til efter træningen".

Træningsmaskiner

På anden etage tilbyder OBBC også nogle træningsmaskiner, men mest til mave, skuldre, arme og de mindre muskelgrupper. Her er også ripper og måtter til mere gymnastik-orienterede øvelser og udstrækning før/efter træningen. På anden etage finder du også to sale til aerobic og spinning. Netop aerobic og spinning, samt bodybike, MBL (mave, balder, lår), BodyFlow, boksetræning, BodyPump, Dance Mix, Funky Aerobic og kickboxing er de holdtrænings-tilbud som du kan benytte dig gratis af som medlem af OBBC.

Gratis programlægning

OBBC oplyser også, at centret tilbyder gratis programlægning og instruktion til maskinerne for alle nye medlemmer. Som medlem af OBBC kan du gratis benytte dig af alle faciliteterne, og der er specielle priser, hvis du kan fremvise et gyldigt studiekort.

Priserne

Det koster 100 kroner i indmeldelsesgebyr og ved fremvisning af gyldigt studiekort er priserne:

1 måned (på PBS) kr. 235
1 måned (på giro) kr. 285
3 måned kr. 675 (225/måned)
6 måned kr. 1310 (218/måned)
12 måned kr. 2480 (206/måned)

Studenterrabatter
Adresse

Rugårdsvej 23
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 17 70 03 kontakt@obbc.dk


Åbningstider

Mandag – torsdag kl. 6 – 22 Fredag kl. 6 – 20 Weekend kl. 8 – 18


Website

OBBCs hjemmeside


OBBC - (Odense Body Building Club)
OBBC - (Odense Body Building Club)