Nyby's køreskole

Nyby's køreskole


Nyby’s Køreskole er en køreskole beliggende i Odense SØ, lige nær Bilka og Rosengårdcenteret. Her får du teoriundervisning på to måder; både ved hjælp af den gode gammeldags tavle undervisning, hvor i gennemgår forskellige scenarier og finder løsninger. Den anden måde er via den nyeste teknologi, hvor du kan få mulighed for at øve dig derhjemme, på din egen computer. Disse øvelser fungerer på samme måde som den egentlige teoriprøve, så udover at få mere viden inden for teorien ved at køre bil, så får du også øvet dig på hvordan teoriprøven fungerer.

Når du skal ud og køre bil, er det vigtigt at du føler dig tryg ved din kørelærer og det er her Kim Nyby kommer ind i billedet. Han er kørelærer på Nyby’s køreskole. Han er tålmodig og grundet sin baggrund indenfor salg og marketing har han lært at alle mennesker lærer forskelligt. Derfor bliver hver enkelt køretime bygget op efter dit behov, hvor det er dig og dine behov, der er i fokus. Kims hobby er at køre bil og undervise andre i det, så i 2012 gjorde han sin hobby til sin levevej og har ikke fortrudt det siden. Du vil bestemt heller ikke fortryde det, når du tager køretimer hos ham. Han er dygtig, tålmodig og ønsker at hjælpe dig så godt som muligt med både at få dit kørekort selvfølgelig, men også at få den køreglæde han selv har.

Hos Nyby`s køreskole skal det være sjovt og tage kørekort. Så er det nemlig meget nemmere og lære. der køres jævnligt forskellige tilbud som er lidt ud over bare lovpakken og altid er til konkurrence dygtige priser. Desuden har køreskolen en høj beståelses procent på både teori og praktisk køreprøve. Så tøv endelig ikke med at kontakte Kim eller med at kigge forbi køreskolen mandag eller onsdag og få en snak om dine muligheder. Der er ingen tvivl, vælg Nyby’s køreskole.
Adresse

Ørbækvej 101, 1. sal


Kontakt info

Telefon: 22 25 51 52


E-mail: kmnyby@gmail.com


Åbningstider

Fra kl. 8.00 til 22.00


Website

Nyby's køreskole's website