Nordisk Yoga

Nordisk Yoga


Har du mod på at lære og dyrke yoga? Så er Nordisk Yoga på Tolderlundsvej det bedste sted i Odense til formålet, både hvad angår pris og kvalitet. Hos Nordisk Yoga møder du et erfarent og veluddannet team på 16 yogaundervisere, samt en hypnoseinstruktør og en ergoterapeut. Nordisk Yoga har rødder helt tilbage i 1983, hvor de første gang så dagens lys i Odense. Det er ikke bare en motionsform, men en hel livsstil for de dygtige undervisere, der udlever deres passion via yoga og i deres undervisning. Du bliver taget med på en rejse, hvor du ikke kun får fornyet energi, din krop bliver også afslappet og kommer i balance, og du vil mærke en indre ro ganske hurtigt.

Når du deltager på et yogahold stopper du op og giver dig selv et pusterum. Sindet får ro og du oplever at være til stede her og nu. I denne ro arbejder du koncentreret med øvelser, der giver styrke og smidighed, så du kan gå hjem fuld af energi og velvære. Yoga er for alle, der gerne vil have en personlig oplevelse, i et større fællesskab til gavn for et aktivt liv. De store flotte og lyse lokaler på Tolderlundsvej er indrettet specielt til yoga og pilates, og danner en smuk ramme om undervisningen. Der er skridsikre liggeunderlag, futonmadrasser, tæpper og alt det udstyr der skal bruges, til de forskellige former for yoga og pilates undervisning. Derudover findes omklædningsrum, tekøkken og toiletter.

Studierabat på yoga – Se mere her!

Hos Nordisk Yoga tilbyder de professionelle yogalærere undervisning i en bred vifte af yogaens specialer. Nordisk Yoga er et sted, hvor du kan deltage i kvalificeret undervisning i den yogagren som passer til dig, fx.:

Hatha Yoga Vinyasa Yoga Mindfulness og yoga Pilates Lyengar yoga Gravidyoga Hot Yoga Yin Yoga

De forskellige undervisningslektioner ligger på alle ugens dage og i tidsrummet fra kl 08.30 til kl 20.00, så du har rig mulighed for, at få det passet ind i selv en travl hverdag. Selve lektionerne varer 45 min., og der afholdes normalt ikke pauser mellem. Nordisk Yoga afholder også diverse workshops, hvor du kan få et indblik i yoga verdenen, uanset om du er nybegynder, har skavanker eller er øvet, vil der være hold lige præcis til dig og dit behov. Du kan modtage et kursusbevis, såfremt 80% af kursusforløbet følges.

Ønsker du en krop i balance, smidighed og afspænding, så er Nordisk Yoga det helt rette sted. De dygtige undervisere brænder for, at vise hvad yogaen kan gøre for dig, om det er den indre ro eller fornyede energi du søger, så har de helt sikkert det rette til lige netop dig. Vi har på Studenterguiden.dk kun kunnet finde rosende tilbagemeldinger, ikke blot om det imødekommende og kompetente personale, men også om hvor stor en forskel folk har kunnet mærke på kroppen efter undervisningen.

                                 Vil du gøre noget godt for dig selv og din krop, så kontakt straks Nordisk Yoga.


Studenterrabatter

Hos Nordisk Yoga får du en god studierabat!
Adresse

Tolderlundsvej 7
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6617 8080

E-mail: info@nordiskyoga.dk


Website

Nordisk Yoga's WebsiteNordisk Yoga
Nordisk Yoga
Nordisk Yoga
Nordisk Yoga