Nørgaards Højskole

Nørgaards Højskole


Velkommen til Nørgaards Højskole!

Nørgaards Højskole ligger i Bjerringbro omringet af flot natur, men samtidig med tæt beliggenhed på byer som Silkeborg, Viborg, Randers og Århus. Samtidig er der blot 5 minutters gang til Bjerringbro Idrætspark, der bl.a. har fodboldhaller og tennisbaner, som højskolen benytter sig af til dagligt.
På Nørgaards Højskole kan du vælge mellem lange- og korte kurser, hvor du kan vælge mellem et hav af linjer. De bruger i starten meget tid på, at du i starten bliver introduceret til alle deres linjefag og valgfag, så du vælger de helt rigtige.
På højskolen vælger du 2 linjefag med 10 lektioner om ugen, hvoraf du skal vælge et fag fra hver af nedenstående blokke:

Blok I: Foto, Musiker/sangskriver, E-musik, Dans og Adventuresport
Blok II: Filmskuespil, Musik, Kultur, Kunst og Outdoor

 
Derudover tilbyder Nørgaards Højskole en lang række valgfag af meget forskellig art, bl.a. inden for idrættens mange discipliner. Eksempler på valgfag kan være: yoga, fodbold, håndbold, tennis, maleri, kor, yoga og mange flere. Skolen udbyder op omkring 25 valgfag og forsøger at tilgodese alle elevers behov, og derfor oprettes valgfagene alt efter, hvor mange elever der tilmelder sig de enkelte valgfag. Udbuddet af valgfag varierer, og du kan holde dig opdateret omkring disse på højskolens egen hjemmeside. Det vigtigste for Nørgaards Højskole er, at det du vælger bliver drevet af din lyst og passion. Du kommer med lysten, og højskolen tilbyder gode rammer og en høj faglighed.

Den brede vifte af forskellige fag, giver dig mulighed for at vælge et skema, der præcis passer til dig og dine personlige præferencer. Nørgaards Højskole tiltrækker forskellige unge mennesker fra hele landet, som musikere, forfatterspirer, friluftsmennesker, kunstnere og mange andre. Noget som eleverne dog alle har til fælles er, at de gennem deres ophold på Nørgaards Højskole udvikler sig både personligt og fagligt. Derudover er højskolens veluddannede og unge lærerteam meget engagerede i at gøre opholdet for eleverne spændende. Med deres høje faglighed hjælper de elever dedikeret med at komme ind på bl.a. Filmskuespillerakademiet, Idrætsstudiet, Musikkonservatoriet mv.

Har du lyst til at udfordre dig selv eller få en oplevelse for livet, hvor du både udfolder dig personligt og fagligt? Så er Nørgaards Højskole lige noget for dig.

For yderligere information er du mere end velkommen til at kontakte skolen, ligesom du kan læse meget mere på deres hjemmeside.
Adresse

Vestre Ringvej 9
8850 Bjerringbro


Kontakt info

Telefon: 86 68 23 00
E-mail: adm@nrgaard.dk


Uddannelser

Musik

Idræt

Filmskuespil

Kunst

Outdoor

Skriv!

Dans


Website

Nørgaards WebsiteNørgaards Højskole
Nørgaards Højskole
Nørgaards Højskole
Nørgaards Højskole