Idræt - Højskolekurser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Nørgaards Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Nørgaards Højskole
Idræt

Idrætsundervisning er baseret på, at du først og fremmest skal få kendskab til en masse forskellige idrætsgrene, sådan at du efter opholdet på skolen har fundet frem til en motionsform, som du vil fortsætte med.


Vi skal have fundet glæden frem ved at bevæge sig, det betyder, at de krav der stilles til dig som deltager, er at du skal være åben for at prøve mange forskellige ting. Kravene vil blive tilpasset det, som du er i stand til at yde.


Fællessport vil fylde en del af undervisningen, fordi fællesskabsfølelsen i holdsport er en kilde til stor glæde i hverdagen.


At kæmpe sammen, at tabe eller vinde sammen er noget, der skaber sammenhold og kammeratskab. Idræt skal være en kilde til livsglæde, personlig glæde og fornyet energi.


I mange år har Nørgaards Højskole udbudt Idræt som et af vores linjefag. Imidlertid har tendensen i de seneste år været at vores elever i stigende grad fravælger Idræt på linje for i stedet at få udlevet deres ønsker om idræts-udfoldelser gennem vores mange idrætsvalgfag, fordelt over hele ugen. Det har vi nu taget konsekvensen af således at vi udbyder Idræt som valgfag i stedet.


På Nørgaards Højskole har man adgang til alle tænkelige idrætsfaciliteter, og herunder finder du eksempler på idrætsvalgfag, som har været udbudt de seneste år: Fodbold, Håndbold, Badminton, Bordtennis, Volley, Håndbold/beach handball, Filippinsk stokkekamp, Mind and body, Kom i form, Tons & sved, Klatring, Klatreinstruktør, Afspænding og massage, Mountainbike, Parkour og Svømning.