New Hair Team

New Hair Team


På Ansgargade i Odense ligger én af byens mest populære frisørsaloner. New Hair Team er en kreativ og indbydende salon, hvor du får professionel vejledning og gode råd til frisure, hårprodukter og modetips. Personalet hos New Hair Team er altid venlige og imødekommende, så er du lige flyttet til Odense eller bare mangler ny inspiration til dit hår og frisure, så kan du med fordel besøge salonen. New Hair Team bryster sig med at være kreative og idérige i deres arbejde med hår og frisure. Samtidigt er personalet meget professionelt og dygtige til deres arbejde, så kvaliteten er bestemt i top. Inspirationen hentes fra kurser i Danmark og udlandet, samt moden i gadebilledet.

Hos New Hair Team bliver du budt velkommen i den flotte salon af de smilende frisører Sanne og Kenneth. Udover at være utrolig dygtige frisører, er de også uddannet henholdsvis stylecoach og make-up artist. Søger du en pakkeløsning, er der hos New Hair Team rigtig gode muligheder, og der er ikke nogen tvivl om, at de har styr på ikke bare deres håndværk, men også tidens tendenser. Det er vigtigt for både Sanne og Kenneth, at du altid går tilfreds derfra, derfor sørger de altid for at have en god dialog under hele behandlingen, så i sammen finder frem til det resultat du som kunde ønsker. Hos New Hair Team kan du også købe parykker og smukke tørklæder, de ved at dette er en enorm tillidssag, og har derfor indrettet et særligt lokale, hvor du ugeneret kan se og prøve de forskellige modeller. 

Forkæl dit hår og dig selv - bestil tid online!

Priserne hos New Hair Team ligger på et ganske fornuftigt niveau, og ved hver klipning, følger der altid en behagelig hårvask og let styling af håret med, så der er lidt ekstra forkælelse med i prisen. New Hair Team gør en dyd ud af følge tidens trends og samtidigt lytte til dine ønsker og behov, så om du er til den helt store make-over, en studsning eller skal have en flot håropsætning til en stor fest, står de klar til at give dig den bedste service hos New Hair Team. Det er vigtigt for New Hair Team, at du får den bedst mulige oplevelse, derfor skal prisen også være til at betale. Deres priser er derfor yderst konkurrencedygtige, og er du studerende, kan du ved fremvisning af studiekort få en herreklip for 295 kr. og en dameklip for 410 kr. Du får yderligere 10 % rabat på farvebehandling, så der er ingen undskyldning for at få frisket lokkerne op.

Book en tid online her.

New Hair Team er ikke bare en almindelig frisørsalon, det er en kvalitetssalon, med utroligt professionelle ansatte. De har de flotteste anmeldelser fra kunder på deres Facebook-side, og Studenterguiden.dk har kun hørt utroligt godt om salonen. Skal dit hår snart klippes, mangler du nye lækre produkter, så dit hår kommer til sin ret, eller er du bare nysgerrig, så kig endelig forbi New Hair Team, de står altid klar til en uforpligtigende snak!


Studenterrabatter

Studieklip herre 300,- kr dameklip 420,- kr samt -10% på farvebehandlinger Gælder kun ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Book din tid online - nu med studierabat!
Adresse

Ansgargade 22
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6617 8060
E-mail: Sanneesb@gmail.com


 


Åbningstider

Mandag: 11.00 - 19.00
Tirsdag:  07.30 - 15.30
Onsdag: Lukket
Tordag:  09.00 - 19.00
Fredag:  09.00 - 17.30
Lørdag:  08.00 - 13.00


Website

New Hair Team's websiteNew Hair Team
New Hair Team
New Hair Team
New Hair Team