New Art


New Art er en lille og hyggelig frisør på Skt. Jørgens Gade i Odense, som siden 1998 har haft mode og kvalitet i højsædet.

New Art

New Arts koncept er, at de gerne vil udvikle trenden i samspil med dig som kunde, og det der derfor din respekt for din personlighed og stil, der er kodeordet, når du skal have en behandling.
Lige nu er de to ansatte, og du kan derfor være sikker på, at du får en personlig behandling.
Det er derudover også vigtigt for dem, at de giver dig den bedste servicering, og derfor vil du få en god oplevelse hvor dit velvære som kunde vil være i fokus.

De vil altid hjælpe og vejlede dig, når du skal have en behandling hos dem, hvad enten det er farvning eller klipning. Dialogen mellem dem og deres kunder er derfor meget vigtigt.
De følger de nyeste modetendenser inden for branchen, og du vil altid kunne får nogle gode tips. Det vil selvfølgelig altid være dine behov, der er i centrum.
Salonen har mange år på bagen, og derfor er kvaliteten altid høj, når det kommer til behandlingerne, og de sikrer altid, at de har en høj standard, som hele tiden vil blive holdet opdateret. Du vil derfor altid få en meget professionel behandling, som du sent vil glemme.

Høj kvalitet

Den høje kvalitet afspejler sig også i deres produkter. De er meget miljøbevidste, da de ønsker at bevare naturen. Derfor er der ikke ammoniak i deres farver, hvorfor de arbejder med naturvenlige italienske farver.  De tilbyder også kun økologiske produkter, så du får den bedste forplejning, som er skånsom for dig og dit hår.

Udover at blive klippet eller farvet tilbyder New Art også håropsætninger til bryllupper, konfirmationer eller lignende. Her har du mulighed for at kontakte dem, så I kan lave aftaler uden for åbningstiderne.

Selvom kvaliteten og serviceringen er høj, er priserne fornuftige. En dameklip koster 385,- og en herreklip kan du få for 310,-.

Hos New Art vil du altid blive mødt af en professionel servicering, og I vil sammen finde frem til det resultat, som du gerne vil have. Derudover vil du blive forkælet under hele behandlingen med de bedste produkter. 
Adresse

Skt. Jørgens Gade 103 st
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 21 42 28 84


Mail: christian@new-art.dk


Åbningstider

Mandag: 12.00 til 17.30
Tirsdag: 9.00 - 17.30
Onsdag: 9.00 - 17.30
Torsdag: 9.00 - 18.30
Fredag: 9.00 - 18.30
Lørdag: 8.00 - 13.00


Website

New Art's website


New Art
New Art