Nelle's Coffee & Wine


Nelle's Coffee & Wine er efterhånden blevet en lille perle i Odense. Det er her man får den bedste kop kaffe, og kan hygge sig med en flaske vin i godt selskab. Så uanset om du er til det ene eller det andet, så er Nelle’s stedet at tage hen.

Nelle's ligger både i Pantheonsgade, lige overfor Brandts, i Overgade, og som noget nyt i Kunstbygningen Filosoffen i Munke Mose. Ved caféen i Munke Mose er der derudover også mulighed for at deltage i en løbeklub om lørdagen, eller i yoga om morgenen. Alle tre steder i Odense, har deres personlige præg. Dog ses det stadig at det er en Nelle’s Coffee and Wine, men du føler ikke det er en kæde du træder ind i, da den personlige indretning skinner tydligt igennem.

Indretningen og designet af Nelle's er lavet af det prisvindende designbureau Stupid Studio, og er et udtryk for de tre ejeres ønske om at skabe et sted hvor man instinktivt føler sig hjemme, men som samtidig har en kontemporær og international stil. Det er vigtigt at du føler dig hjemme på Nelle’s og derfor gør medarbejderne alt for at skabe en hjemmevandt og hyggelig stemning. Det er også derfor du ser et meget beredt klientel på Nelle’s. Der er både studerende, der har brug for et frirum, hvor de kan få forberedt sig og læst lektier, alt i mens de nyder en dampende varm kop kaffe. Der er også en hel del mødre på barsel, der nyder at komme lidt ud og samtidig få en lækker kop kaffe eller forfriskende juice. Der er også middel aldrende livsnydere, der får et godt glas vin i de hyggelige omgivelser. Så er der også en del unge mennesker, der mødes til en drink om aftenen. Kort sagt alle, der ved hvad hygge og god kvalitet er.   

Det er selvfølgelig ambitionen at skabe flere nye Nelle's butikker, men alle med hver sit særpræg. Så i fremtiden kommer vi nok til at se en hel del flere Nelle’s Coffee and Wine i Odenses bybillede. Dette er en Coffee kæde, der er kommet for at blive. Tag endelig ind og se med dine egne øjne, hvor hyggeligt et sted det er og smag de lækre specialiteter fra deres nøje udvalgte og kvalitetsbevidste menukort. Det kan både være om dagen til en lækker kop dampende varm caffe latte, eller om aftenen til et iskoldt glas hvidvin med oliven og saltede mandler til.
Adresse

Rosenbæk Torv 1A
5000 Odense C og Overgade 21A
5000 Odense C og Filosofgangen 30
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: (Rosenbæk Torv) 88 97 77 00 og (Overgade) 8897 3000 og (Filosoffen) 8797 9000


Åbningstider

Man - Fre
08.00 -  minimum 22.00

Lørdag
09.00 - minimum 22.00

Søndag
10.00 - 18.00


Website

Nelle's Coffee & Wine's website