Naturskøn


I hjertet af Aarhus kan du finde en lækker butik og klinik med naturlige plejeprodukter: Naturskøn.
Siden 1982 har butikken været drevet i fællesskab af Jesper Loehr-Petersen og Kirsten Kjeldsen. I 1982 blev butikken ”Naturkost” åbnet i Gl. Munkegade. Dengang var Naturkost en traditionel helsekost-butik med friske økologiske grønsager. Fra år 2000 har butikken ligget i Klostergade, og hed nu ”Naturskøn”.  Her blev butikken udvidet med en klinik, og hylderne har siden bestået af lækre økologiske plejeprodukter. Siden 2009 har Naturskøn til huse i Guldsmedgade.

I butikken vil du finde et stort udvalg af vitaminer, mineraler og olier, som hjælper din krop med at opnå en dejlig følelse af velvære, da Naturskøn tror på filosofien om at skønhed og sundhed betyder, at du har det godt både indeni og udenpå. Af samme grund udbydes der også de bedste fedtsyrer og udrensningskure, som styrker immunforsvaret og din vitalitet. Naturskøns ambition er nemlig at tilbyde dig det bedste af det bedste, og af same grund har Naturskøn gjort deres ypperligste for at udvælge nogle af de bedste og reneste økologiske hudpleje- og makeup produkter. De er alle fri for syntetiske og hormonforstyrrende stoffer.
Både online og offline kan du finde skønne babyting fremstillet i økologisk bomuld, uld og silke, samt de bedste plejeprodukter til babyers sarte hud.
I klinikken på 1. sal, er der god mulighed for at komme lidt væk fra hverdagens stress og mas. Naturskøn har nogle dygtige kosmetologer, som sørger for skønne ansigts- og kropsbehandlinger. Din krop vil få et pusterum, tid til at afstresse og blive fuldstændigt afslappet.
Behandlingerne henvender sig både til dig med hudproblemer, og til dig der blot ønsker at forkæle dig selv. 
Adresse

Guldsmedegade 15
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 23 13

E-mail: mail@naturskon.dk


Åbningstider

Klinik
Mandag-Torsdag 8.00-17.30
Fredag 8.00-19.00
Lørdag 8.00-16.00


Butik/webshop
Mandag-Torsdag 10.00-17.30
Fredag 10.00-19.00
Lørdag 10.00-16.00


Website

Naturskøn's websiteNaturskøn
Naturskøn