Nails Gallery - Odense


Hvis du længe har drømt om at få lavet smukke negle, skal du forbi Nails Gallery. Det søde personale står altid klar til at give dig nye, lækre negle, mens du ligger  i deres behagelige massagestole. Uanset om du skal have neglene klar til en fest eller til sommerens aktiviteter, skal du helt sikkert forbi salonen. Nails Gallery i Odense finder du beliggende på adressen Ørbækvej 75 i Rosengårdcentret.

Der findes forskellige former for negle, som du kan få påsat. En af de populære typer er gelénegle, som ser naturlige ud og skinnende på samme tid. Der bliver sat en tip på spidsen af neglen, og hos Nails Gallery bruger man udelukkende en organisk gelé, så den ikke er skadelig for dine naturlige negle.

Når du træder ind i Nails Gallery, kan du være sikker på at få påsat nogle af de flotteste negle, du længe har set. Du kan nemlig få negle i alverdens fantasifulde designs. F.eks. kan du få negle med Gucci og Chanel design eller negle i pastelfarver, som er super trendy.

Hos Nails Gallery kan du også få en manicure og pedicure, så du rigtig bliver forkælet. De giver dig den bedste behandling, for du både får håndbad, exfoliering og en maske til fødderne, så de bliver bløde som babyhud bagefter. Så læn dig tilbage i de behagelige massagestole og lad det dygtige personale tage sig af dig.

Du får den bedste oplevelse og de flotteste negle, når du går ud fra Nails Gallery. Det er stedet, du skal tage hen, hvis du vil forkæles. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og slappe af.
Adresse

Ørbækvej 75
5220 Odense SØ


Kontakt info

Telefon: 65 92 66 66 


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00


Website

http://www.nailsgallery.dk/