Nadja Holst


Søger du en frisør i Odense med en hyggelig salon og en fordelagtig studierabat, så er Nadja Holst netop stedet til dig. Her gøres der en dyd ud af at den enkelte kunde får en god oplevelse i salonen, og at denne oplevelse både er hyggelig og behagelig. Derudover skal kunden gå fra salonen med et resultat, som de er tilfredse med. Lyder dette som noget for dig? Så kan du besøge Nadja Holst i hjertet af Odense på adressen Kongensgade 71 st. tv. 

Nadja Holst er en hyggelig salon, hvor kunden får det absolut bedste. Her prioriteres at atmosfæren og stemningen er god, så oplevelsen bliver hyggelig for kunden. Udover at der sørges for, at man som kunde får en behagelig oplevelse i salonen, så er kvaliteten samtidig i top. Dette er både med hensyn på kvaliteten i arbejdet, men det gælder også de produkter, som bliver anvendt i salonen.

Når du træder ind af døren, bliver du mødt af venlige frisører i en hyggelig salon, som har en nærværende atmosfære. Her er du sikker på at få en frisure, som du bliver tilfreds med, idet de hos Nadja Holst har et flot håndværk af god kvalitet. Fokusset i salonen er på dig som kunde. Det er nemt og bekvemt for dig som kunde at komme forbi og få en klipning, idet åbningstiderne hos salonen er fleksible. På denne måde kan du få det tilpasset med din travle hverdag. Så hvad end du har tid om morgenen eller efter aftensmaden, så kan du få en tid hos Nadja Holst. Disse fleksible arbejdstider er for at gøre det nemt for kunderne at komme forbi, idet det er dem, som er i centrum i denne salon.

Som studerende er det ekstra fordelagtigt for dig at besøge Nadja Holst. Her får du nemlig op til 50% i rabat på klipning, når du viser dit gyldige studiekort. Du kan dermed få en billig klipning med god kvalitet centralt i Odense i en hyggelig salon, hvilket næsten lyder for godt til at være sandt. Rabatten er på henholdsvis herre- og dameklip, og der gives mellem 35-50% rabat afhængig af hvem tiden bookes hos, hvilket du har mulighed for at læse mere om på deres hjemmeside ved onlinebooking. Derudover gælder rabatten kun hvis du er +18 år gammel.

I skrivende stund har Nadja Holst hele 5 ud af 5 stjerner på Facebook ud fra 47 anmeldelserne. Her bliver både personalet, servicen, prisen og selve resultatet fra salonen rost af kunderne.

Så hvis du ønsker at besøge en frisør i Odense, hvor kvaliteten er i højsædet, priserne er billige for studerende, som er placeret centralt i Odense og som får gode anmeldelser fra deres kunder, så er det Nadja Holst, du skal besøge, næste gang du skal have ordnet dit hår.


Studenterrabatter

Op til 50% studierabat
Adresse

Kongensgade 71, 5000 Odense


Kontakt info

Telefon: 81 81 11 81
E-mail: kontakt@nadjaholst.dk


Åbningstider

Mandag 09.00 - 18.00
Tirsdag  09.00 - 18.00
Onsdag 09.00 - 18.00
Torsdag 09.00 - 19.00
Fredag  09.00 - 19.00
Lørdag 08.00 - 14.00
Søndag: Lukket


(Ved onlinebooking kan du se tider udenfor de traditionelle åbningstider)


Website

http://www.nadjaholst.dk/