Nadias Sandwich

Nadias Sandwich


Nadias Sandwich i Aalborg er et oplagt sted for dig, der er vild med friske sandwich og sprøde salater. Nadias Sandwich har forskellige beliggenheder i Aalborg, herunder bl.a. Reberbansgade 12B.

Nadias Sandwich er en kæde, og findes derfor flere steder i Aalborg midtby. Kæden er næsten ikke til at undgå, når du bevæger dig gennem byen. Konceptet er enkelt. Her kan du få sund og lækker mad med på farten til skarpe og studievenlige priser. Bedre bliver det næsten ikke. 

Udvalget af mad er stort. Bestiller du en sandwich, går medarbejderne i gang med din ordre, lige så snart du har bestilt. Din sandwich bliver lavet, som den bliver bestilt, og medarbejderne følger altid kundernes ønsker. Du vælger selv brød, fyld og dressing. Du kan også vælge mellem et udvalg af sandwiches, der allerede er på menukortet. Valget er helt op til dig!

Hvis du synes, udvalget hos Nadias Sandwich lyder som noget for dig, så kan du se menukortet her.

Nadias Sandwich byder dog også på mere end sandwiches. Her kan du også vælge mellem salat og burger. Der findes både varianter til dig, der er kødspiser, men også dig, der er vegetar. Der er altså rig mulighed for, at du kan finde noget hos Nadias Sandwich, der falder i din smag. Her er din frokost lækker, hurtig tilberedt og super billig. Personalet sørger ikke kun for, at din mad bliver tilberedt hurtigt, men også, at den service du får, er god.

Priserne er utrolig SU-venlige, og de fleste kan derfor være med på noget lækkert fra Nadias Sandwich. Hvis du vil være opdateret på seneste nyt fra Nadias Sandwich, kan du også følge med på Instagram.


Studenterrabatter

Nadias Sandwich byder løbende på spændende rabatter. Derfor er det en god idé at følge med på deres hjemmeside, Facebook eller Instagram. 
Adresse

Reberbansgade 12B
9000 Aalborg
Se hjemmeside for andre placeringer i Aalborg.


Kontakt info

Telefon: 98 12 31 23
E-mail: kundeservice@nadias.dk


Åbningstider

Se hjemmeside for åbningstiderne. 


Website

Nadias Sandwich's website