NORDFREDs


Frisksmurte sandwiches, lækker tapas og hyggelig stemning. Dét er, hvad du finder hos NORDFREDs i Odense. Helt konkret finder du den stemningsfyldte café på Overgade 25. Området er skønt og emmer af god stemning, hvorfor rammerne her er oplagte for et hyggeligt cafébesøg.

Hos NORDFREDs er der fuld fokus på Fyn - både når det kommer til råvarerne i caféen og produkterne fra caféens delikatesse- og specialitetsafdeling. En vaskeægte perle for dem, der lægger vægt på, at der er tænkt over detaljerne. Derfor kan NORDFREDs både skabe rammerne for en hyggelig frokost med dine veninder, men også som stedet, hvor du får købt en indflyttergave, værtindegave eller lignende. Det søde personale i caféen vil stå klar til at hjælpe dig og give dig en god service.

Hvis du synes, NORDFREDs lyder som noget for dig, kan du med stor fordel tjekke caféen ud på Instagram. På profilen bliver der nemlig løbende postet hyggelige opdateringer fra caféen og lækre billeder af maden.

Caféen på Overgade 25 har en masse lækkerier på menukortet. Du finder det fulde menukort på deres hjemmeside, men vi kan allerede nu forberede dig på, at du bl.a. kan vælge mellem et spændende udvalg af frisksmurte sandwiches og “det fynske bræt”, som tapasanretningen i caféen kaldes. NORDFREDs tilbyder også varme drikke, og hvis du har en sød tand, kan du med stor fordel spørge efter dagens kage.

Er du på udkig efter en hyggelig café i centrum af Odense? Så kan du besøge NORDFREDs. Her er der god mad til studievenlige priser og en skøn atmosfære, der skaber de helt rigtige rammer for et cafébesøg.
Adresse

Overgade 25, kld.
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 28 19 45 14
E-mail: kontakt@nordfreds.dk


Åbningstider

Søndag - mandag: lukket
Tirsdag - onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 22.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 14.00


Website

NORDFREDs's website