ND Hair


I hjertet af Odense centrum på adressen Vestergade 21 ligger den lille og hyggelige salon ND Hair, som blev åbnet i 2018. Salonen ejes af parret Djani Pelo og Nathalie Eve, som begge er uddannede frisører hos Trend of Hair Odense. De havde begge et stort ønske om at åbne deres egen salon, og denne drøm er blevet udlevet gennem deres fælles salon ND Hair.

De to frisører har mange års erfaring, og beskriver sig selv som to passionerede frisører, som finder det vigtigt at kunden skal føle sig godt tilpas. De tager sig altid god tid til at lytte til deres kunders ønsker, og at give en god og kompetent vejledning inden behandlingen, så det bedste resultat er sikret.

Begge frisører er tidligere konkurrence frisører, og har opnået gode placeringer mesterskaber både på Fyn, Danmark, Norden og verdensmesterskaber. For at sikre at være opdateret og hele tiden forny sig, deltager de begge løbende i kurser i ind og udland. Nathalie beskriver sig selv som perfektionistisk og elsker at arbejde ud fra kundens personlige ønsker og behov, samt at vejlede indenfor de nyeste klippe og farveteknikker samt produkter. Djani har været i faget siden 2007, og brænder for sit fag. Han elsker specielt at få lov at klippe skarpe herrefrisure og lege med kniven.

I salonen ND Hair er alle velkomne, uanset deres alder og køn. I salonen er der mulighed for, udover de traditionelle frisørbehandlinger med klip og farve, at bestille en tid til barbering, da Djani har stor erfaring som barber.

Ønsker du at besøge en hyggelig salon i hjertet af Odense med frisører som er erfarne indenfor deres fag, så skal du helt sikkert give ND Hair i Vestergade et besøg for at få opfrisket din frisure.
Adresse

Vestergade 21, Odense


Kontakt info

Telefon: 26 80 32 32
Mail: ndhair@hairtools.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00-17.30
Onsdag: 10.00-17.30
Torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 09-00-14.00


Website

ndhair.dk