Musklerogled.dk


Musklerogled.dk er en tværfaglig klinik, der er specialister indenfor muskel- og ledsmerter. Klinikken tilbyder undersøgelse og behandling af lidelser inden for bevægeapparatet. Døjer du med smerter i kroppen, eller trænger din krop til at blive taget hånd om? -Så er Musklerogled det helt rigtige valg for dig.

Deres speciale ligger indenfor følgende områder:

-          Kiropraktik

-          Fysioterapi

-          Træning

-          Ultralydsscanning

-          Røntgenundersøgelse

-          Massage

-          Zoneterapi og akupunktur

-          Kostvejledning

For Musklerogled drejer det sig ikke kun om at undersøge og bedre patienters problemer. Det handler også om at forebygge og hernæst give patienter en forståelse for, hvordan deres problem er opstået.

Klinikkens behandlere stræber efter altid at levere den bedste behandling til deres patienter. En korrekt gennemgående behandling af smerter i bevægeapparatet er særligt afgørende for resultatet og din sundhed. Hos Musklerogled vil du derfor være i trygge hænder fra start til slut, og behandlingsforløbet vil være tilpasset netop dine individuelle behov.

Hos klinikken er der en unik sammensætning af behandlere, og du vil altid blive behandlet ud fra flere faglige briller, så du får den mest optimale behandlingsstrategi og dermed bedste løsning på dit problem. Det veluddannede personale er yderst kompetente, og har alle mange års erfaringer i denne branche, hvorfor du trygt kan blive behandlet hos dem.

Har du brug for noget rådgivning, er du også velkommen til at kontakte dem, hvor I vil kunne tage en uforpligtigende snak sammen. På deres hjemmeside er der gode kontaktmuligheder og kort eller ingen ventetid.

Hos klinikken betaler du pr. gang, og du skal derfor ikke finde din store sparegris frem hver gang.

Har du ondt, og ønsker du at få gjort noget ved dine smerter nu og her samtidig med, at du får den helt rette hjælp af veludannede fysioterapeuter og kiropraktor? -Så kontakt Musklerogled allerede i dag.
Adresse

Bogensevej 88
5270 Odense N


Kontakt info

Telefon: 66 18 11 50


Website

Musklerogled.dk's website