Munke Mose Motion

Munke Mose Motion


Hvis du ønsker at dyrke motion, så er Munke Mose Motion i Odense måske noget for dig! Du finder Munke Mose Motion beliggende på adressen Munke Mose Allé 8B.

Mose og svømning i Vollsmose Svømmehal. Kontingent betales én gang årligt og følger kalenderåret (1/1-31/12). Du skal betale senest den 1. februar eller snarest muligt efter, at du melder dig ind.

Ønsker du at læse mere om priser, kontingenter og meget mere som kan være relevant for dig, hvis du ønsker at melde dig ind hos Munke Mose Motion, så læs mere her på hjemmesiden.

Munke Mose Motion har en løbeafdeling med løbetræning mandag og onsdag kl. 18:15 og lørdag kl. 09:30 fra klubhuset i Munke Mose. Indgang fra husets bagside. Og Munke Mose Motion har en svømmeafdeling, der svømmer i Vollsmose svømmehal tirsdag og torsdag kl. 10:00 - 10:30.

Så hvad end du ønsker at løbetræne eller at svømme, så er MMM motionsklubben for dig i centrum af Odense. Ønsker du at vide mere om klubben, kan du med fordel tjekke deres hjemmeside ud for at se, om du kunne være interesseret i at blive medlem hos denne motionscenter.

Her har de et hav af forskellige ruter, så du kan få tjekket byen ud, mens du får dyrket noget motion sammen med nye bekendtskaber. Hvis du som studerende er ny i byen kan det at melde sig ind i en motionsklub helt klart være en fordelagtig måde at møde nye mennesker på. 
Adresse

Munke Mose Allé 8B
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 60 11 20 93


Website

Munke Mose Motion's website


Munke Mose Motion