Mr. Torp


Ønsker du at besøge en café midt i Odense centrum, som laver glade og hjertevarmende retter, som er lavet på friske råvarer og kærlighed? Så skal du tage et smut forbi Mr. Torp! Mr.Torp er en lille café med god mad, som er beliggende på adressen Vintapperstræde 47. 

Cafeen er ejet af Michael Torp, hvorfra cafeens navn stammer. I hans lille og hyggelige cafe ønsker han, at hans gæster skal føle sig hjemme og velkomne. Han sørger for at skabe en hjemlig og hyggelig stemning i cafeen. I cafeen er der masser af personlighed, og ejeren selv er altid til stede i cafeen. Dette skaber rammerne for et skønt cafébesøg i hjertet af Odense. Denne cafe er altså et sted, man vælger at besøge igen, netop på grund af den hjemlige stemning og den personlige servering. Ejeren, Michael Torp sørger nemlig, så vidt som muligt at huske sine stamkunders bestilling, så du næste gang får din kaffe med mælk, uden du selv skal bede om dette. Dette er med til at skabe den yderst hyggelige og hjemlige stemning. Bedre bliver det næsten ikke!

Hvad end du ønsker at spise morgenmad, frokost, tapas eller ønsker noget kaffe og kage, så er alt dette at finde hos denne hyggelige café. Til morgenmad kan du både finde en luksus morgentallerken, en planke som har nok til to eller blot en lille tallerken til den lille sult. Derudover har du også mulighed for at sammensætte din egen morgenmad, så du helt selv kan bestemme, hvad der kommer på din tallerken. Derudover er det også muligt at få forskellige smoothiebowls, som du måske kender fra Instagram, som er blevet yderst moderne.

Ønsker du i stedet at besøge caféen til frokost, består menuen af blandt andet tærte, salat samt spinatvaffel. Tapas kan du også købe i caféen fra kl. 12 og frem til en halv time før lukketid. Her er også et stort udvalg, så du kan få smagt en masse forskellige oste, pølser og diverse tapasretter. Caféen tilbyder også tapas ud af huset, hvilket du skal bestille senest 3 dage før. Derudover har caféen et bredt udvalg af varme drikke. Du kan nyde din mad i caféen med udsigt ud til det hyggelige Vintapperstræde. 

Priserne i cafeen er helt bestemt henvendt til studerende, da priserne er lave, selvom kvaliteten er i top. Her får du nemlig god kvalitet til gode priser. Man kan få en omgang morgenmad til blot 50 kroner og kaffe til 20 kroner. Udover dette kan du få kagens kage til 25 kroner, som er hjemmelavet og yderst lækker. Derudover er de studerende også taget højde for i cafeen, idet der er gratis Wi-Fi i cafeen, så man kan sidde og arbejde med sin computer. Du kan spise efter din pengepung og din sult. Så hvad end du er til en frokostret eller blot noget sødt til ganen, så er dette at finde hos Mr. Torp.

Mr. Torp i Vintapperstræde er et oplagt sted at sidde og hygge sig, hvad end det er til enten en omgang tapas, noget varmt at drikke eller noget sødt til ganen. Caféen er hyggeligt indrettet, og du kan helt sikkert føle dig hjemme, mens du sidder i disse omgivelser. Tjek Mr. Torp ud, hvis du som studerende ønsker at finde et sted i centrum af Odense, som har en yderst hyggelig og personlig atmosfære samt glade og hjertevarme retter.
Adresse

Vintapperstræde 47, Odense 5000, Denmark


Kontakt info

Telefon: 40 12 15 93
E-mail: mrtorp@outlook.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag – torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag – lørdag: 10.00 – 20.00
Søndag: Lukket


Website

mrtorp.dk