Mr. Isaksen herretøj

Mr. Isaksen herretøj


Mr. Isaksen er en herretøjsforretning, som sælger elegant mærketøj til den stilbevidste unge mand, der sætter pris på kvaliteten på tøjet.

Du vil ikke opleve Mr. Isaksen som et billigt bekendtskab, men tøjforretningen har virkeligt flot og lækkert modetøj, som er alle pengene værd. Hos Mr. Isaksen kan man finde alle de klassiske mærker fra Boss til Armani, både i til den unge mand (jeans, t-shirts, sko og cardigans) til den stilfulde businessmand i jakkesæt og habitter. Mr. Isaksen forhandler et bredt udvalg af internationale brands, såsom: Hugo Boss, Ralph Lauren, Jacob Cöhen, Eton, Tommy Hilfiger, La Martina, Tiger of Sweden, Gino Marcello, Lloyd m.fl.

Mr. Isaksen har sine rødder i Odense, hvor den i 1915 blev etableret. Butikken har desuden eksisteret i Faaborg siden 1926. Butikken er en familiearv, og er derfor stadig ejet af stifterens familie. Butikkens nuværende indehaver er Poul Isaksen, som er af 3. generation. Mr. Isaksen har stået for tøj-leverance til fynboerne i mere end 100 år.

Hos Mr. Isaksen tilbydes alle former for skrædderarbejde, da butikken har eget værksted med en faguddannet skrædder, som sikrer at man opnår den helt optimale service.

Mr. Isaksen er ikke mindst med i Mr. Kæden, hvilket betyder at der tilbydes bytteservice i alle kædens 71 butikker. Mr. Isaksen er ligeledes medlem af Odense City og modtager derfor City gavekort.

Er/bliver du medlem af Club Mr. Isaksen er der penge at spare. Du får 5% bonus på alle dine køb, medlemsrabatter, VIP kampagner og fordele. Alt sammen gennem et helt uforpligtende og gratis medlemskab.

Mr. Isaksen er lokaliseret i Vestergade 70 Odense C. Ved køb hos Mr. Isaksen får du kvalitet for pengene – og det kommer du ikke til at fortryde.
Adresse

Vestergade 70
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 32 74


Åbningstider

Mandag - fredag 8.30 - 16.30 Lørdag: 10:00 - 14:00


Website

Mr. Isaksen herretøj's websiteMr. Isaksen herretøj