Mood


Butikken der ligger centralt i Odense i det hyggelige latinerkvarter på Vestergade åbnede d. 26. november i 2009. Trods det at vi er en ny butik, er vi blevet taget rigtig godt imod af odenseanerne, og er allerede velbesøgt. Vi forhandler et bredt udvalg af tøj, accessories, sko og smykker til den modebevidste kvinde. Vi elsker både danske og udenlandske brands. Vi fører blandt andet mærker som Gestuz, ganni, American Vintage, black lily, Angulus, Stina A, danske Nünoo, sissel edelbo, Lee Jeans, Nué Notes og mange flere...

Mood er en lille intim dametøjsforretning i Odense, der forhandler alt fra sko til smykker. Forretningen har et stort fokus på kundepleje og altid at yde en god service. Du kan derfor være sikker på, at du hos Mood's personale er i trygge hænder, når du skal shoppe nye lækre items til garderoben. Derfor er Mood et godt sted for dig, som sætter pris på en god kundeservice og at shoppingen foregår i en hyggelig atmosfære. Forretningen ligger i hjertet af Odense og skiller sig ud med deres udvalg af mærker.

Den hyggelige dametøjforretning sørger altid for at have et bredt udvalg udvalg af mærker, så du vil med et besøg hos Mood sjældent gå forgæves. Mood holder sig derfor altid opdateret på forskellige trends indenfor damemode. Hver sæson er forskellig, og derfor går Mood op i kun at udvælge de bedste styles til butikken. Pris og kvalitet går hånd i hånd, og forretningen udvælger kun brands, der lever op til deres krav. Vil du opleve en god og hyggelig stemning, så tag på besøg hos Mood i Odense.

Kontaktoplysninger
Opdateringer og andre vigtige informationer, rabatter, konkurrencer eller lignende kan findes på Mood's egen facebookside eller webside, som står nedenfor. Yderligere kan Mood altid træffes på tlf. hvis der skulle være opstå spørgsmål til mærker, tøj, accessories.
Adresse

Vestergade 86
5000 Odense


Kontakt info

Tlf: 28300314

E-mail: info@butik-mood.dk


Website

Mood's website