Moii

Moii


Salon Moii er placeret i Odense, og de er velresspekteret i byen for deres fantastiske kunnen inden for frisørkunsten. Salonen er ejet af den tidligere frisørmester fra Trend of Hair, Anja Juhl Wadstrøm.

Hos Moii er frisørbehandlingen meget mere end det sædvanlige. Således er det en hel oplevelse hvor du er i højsædet, og de bruger den tid, som du har brug for, så du får det bedste resultat.
Derfor tager de det stille og roligt så du ikke føler, at du er endnu en kunde de bare skal have overstået. Dialogen er derfor også vigtig for dem og du er ikke i tvivl om, at du er værdsat i salonen. De følger altid de nye trends, og du vil derudover kunne få rådgivning ud fra et fagligt synspunkt, så dit hår får det bedste resultat.

Så ligegyldigt om du er på jagt efter en almindelig klipning, skal have farvet hår eller skal have lavet ekstensions, så kan du være sikker på at Moii leverer varen. De lytter altid på, hvad du gerne vil have lavet, og du kan være sikker på, at du får et resultat, som du er tilfreds med. Med deres store viden inden for hår og forskellige hårtendenser, guider de dig og giver dig de bedste råd, så du kan opnå det bedste resultat for dig og dit hår.

Udover at have styr på den nyeste mode og de nyeste tendenser inden for hår, tilbyder de også at lægge en den perfekte makeup på dig, hvis du ønsker det. Her har de også styr på hvad der trender lige nu og hvilke produkter, der passer godt til dit ansigt. Herved opnår du et resultat, der kun vil fremhæve dine gode sider i ansigtet og skjule de mindre gode.   

De forhandler produkter med Kevin Murphy, så du er sikker på, at du får en god forplejning både hvad angår service og produkter. Da disse produkter sælges i salonen får du på denne måde mulighed for, at få fornemmelsen af nyklippede salonhår med hjem. Alt dette kan du også få mere information om, når du er i salonen. Her får du de bedste råd til hvilke produkter, der fungerer bedst for dig og dit hår.   

Hvis du ønsker et booke en tid hos en salon, hvor du er i fokus samt får en professionel behandling, vil du med garanti få disse ønsker opfyld hos Moii.

Tøv ikke med at kontakte Moii allerede i dag og hør, hvad de kan gøre for dig. Du finder kontaktoplysningerne i menuen til højre ellers kan du også booke en tid på deres hjemmeside, som også fremgår i menufeltet til højre. Sig gerne, at du har fundet frem til Moii på Studenterguiden.dk.
Adresse

Mageløs 10
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 14 62 50

E-mail: salon@moii.dk


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 9.00 - 17.30
Lørdage: 9.00 - 14.00


Website

Moii's websiteMoii
Moii
Moii