Mindfulness Odense


Hos Odense Mindfulness er det dit sind, der er i centrum. Mindfulness er til dig, der har en stresset hverdag eller lignende, som du hos dem kan få behandlet. Mindfulness betyder bevidst nærvær, og det er normalt, at dit sinds natur flyver i alle retninger. Oftest lever vi en stor del af vores liv ud fra fortiden eller fremtiden, og hos Odense Mindfulness vil du kunne lære at leve livet i øjeblikket.
Selve behandlingen består af nogle øvelser, hvor dit sind bl.a. blive stille, at du kommer ud af de negative spiraler, lære at lytte til dig selv og derudfra træffe de valg, som er vigtige for dig.
Er du stresset, har angst symptomer, er kørt lidt fast, eller er du bare nysgerrig, vil du allerede den første gang få et indblik i de mekanismer, der bringer kroppen og sindet i ro, og du vil under forløbet få hjælp til at integrere øvelserne i hverdagen, så du ved endt kursusforløb vil have en "værktøjskasse" med dig, som du kan gøre brug af resten af livet. Det er tydeligt at det er dig og dine behov, der er i fokus.

Når du har fået integreret øvelserne i din hverdag, vil du være i stand til at berolige dig selv, og du vil opnå en indre følelse af, at din livsglæde, energi og overskud vil være betydeligt højere.
Mindfulness har en lang række af positive effekter såsom:

-          Stress og udbrændthed

-          ADHD

-          Kroniske smerter

-          Søvnforstyrrelser

-          Angst og uro

-          Forbedring af koncentration og hukommelse mm.

Individuelle- eller gruppeforløb.

Lyder det som noget for dig, kan du vælge at tilmelde dig i et gruppe- eller individuelt forløb. Gruppeforløbet varer i 8 uger med to timer ugentligt, hvor prisen er 2400 kr. i alt, og som studerende kan du vælge at dele betalingen i to rater, hvilket er en stor fordel.
Hvis du vælger det individuelle forløb, vil du naturligvis være mere i centrum. Prisen er 500 kr. pr. time, og sammen finder I ud af, hvor længe forløbet skal være, så du opnår det bedste resultat.

Bestil din tid ved at ringe eller sende en mail.  
Kontakt info

Tlf: 20 23 19 32
E-mail: kontakt@mindfulness-odense.dk


Website

Mindfulness-Odense.dk


Mindfulness Odense