MellorsHair

MellorsHair


I Hjallese i Odense finder du en lille hyggelig salon med to talentfulde frisører. MellorsHair ejes af den yderst dygtige Sarah Mellor.

Sarah Mellor har arbejdet i mere end 16 år med makeup og hår. Både som freelance makeup- og hårstylist, frisør i nogle år, undervist på forskellige skoler, ligeså vel som hun har været butikschef ved en af verdens største kosmetik firmaer. Hun har med et langt og bredt CV stor erfaring inden for makeup og hår, og man er derfor i trygge og kyndige hænder, når man bliver klippet af Sarah.
Konstateringen af Multiple Sklerose fik Sarah til at gøre op med sit liv, og herfra begyndte ideer at blomstre. Disse ideer danner i dag grobund for hendes firma, herunder MellorsHair. Per maj 2017 trådte den engagerede frisør og fingernemme makeup styliste Maria Skovbo også til i frisørsalonen.

Derfor udbyder de to frisører også et hav af forskellige behandlinger, både indenfor hår og make up. Du kan både blive klippet, farvet, permanentet, retning af bryn og farvning af vipper. Samtidig kan du få en olaplexbehandling eller en håropsætning.

Det vigtigste for de to frisører hos Mellorshair er, at du får den bedste vejledning med på vejen, så du opnår dit drømmeresultat. Derfor bruger de meget tid på at lytte til dig og dine ønsker, og meget tid på at lære dig og dit hår at kende. På den måde ender du med den helt rigtige frisure, der passer til din ansigtsform og din hårtype. Derfor er det tydeligt at mærke, at det er dig, der er i fokus. Fra det øjeblik du træder ind ad døren til du går hjem, handler det hele om dig. Du bliver derfor forkælet i stor stil. På den måde er det ikke kun dit hår der blive plejet, men du får en afslappet oplevelse, som vil sidde i kroppen længe efter du er taget fra salonen.
Hos Mellorshair får du hår med holdning! Mellorshair sørger for, at der bliver hygget om dig, og at du og dit hår bliver forkælet, og får den bedste behandling. Derfor er nøgleordene hos salonen ”luksus”, ”kvalitet” og ikke mindst ”hygge”. Kundernes behov og ønsker er i centrum, og kun de allerbedste og nyeste produkter er godt nok til dig og dit hår.
Hår og makeup mærker involverer bl.a. Olaplex, Maria Nila Stockholm, Ingredien, Eleven Australia og Unite professional salon system.

Derudover er det også muligt at booke en make up aften for dig og dine veninder. Her får i vist tips og tricks til den perfekte make up. Dette er både contouring, smokey eyes og winged eyeliner, derudover får hver deltager en goodiebag med hjem, samtidig med i er blevet meget klogere på make up og styling.   

Book tid nu – og forkæl dig selv og dit hår


Studenterrabatter

Mellorshair er i en prisvenlig klasse og har derfor nogle af de bedste priser i byen.
Der gives desuden studierabat, så du som studerende kan se frisk og velplejet ud, når du møder op til undervisning. Fremvisning af studiekort påkræves.


 
Adresse

Stubhøjvej 11, 5260, Odense S


Kontakt info

E-mail: makeupartisten@live.dk


Tlf.: 42 33 03 88


Åbningstider

Mandag 9:00-17:00
Tirsdag 9:00-17:00
Onsdag 9:00-17:00
Torsdag 10:00-20:00
Fredag 9:00-17:00
1. lørdag i md.: 9:00-15:00


Website

MellorsHair's websiteMellorsHair
MellorsHair
MellorsHair
MellorsHair