Me - Mother's Street Food

Me - Mother's Street Food


Me – Mother’s Street Food er en af de nyere restauranter i Odense, hvor du kan nyde et vietnamesisk måltid. Her er der fokus på den gode kvalitet og ikke mindst deres store passion for det vietnamesiske køkken. Når du spiser på denne restaurant, er det næsten som at være i Vietnam, da maden og deres lokaler er med til at skabe rammerne for dette. De fokuserer på de klassiske og autentiske smage, der stammer fra Vietnam, hvor kun de bedste råvarer bliver brugt. De bruger alt lige fra friske råvarer, krydderurter, syltet grøntsager, pikante saucer til marineret kød, der alle er tilsat kærlighed. I det vietnamesiske køkken handler det ikke om at udjævne den autentiske smag, men om at uddybe og udforske smagen, og I kan derfor være sikker på, at maden altid er velsmagt inden, den serveres. De klassiske smage fra Vietnam er både surt, sødt og stærkt, og der er derfor noget til enhver smag.

Vietnamesisk suppe eller baguette

Hos Me – Mother’s Street Food tilbyder de 2 forskellige slags supper, der er fyldige både i konsistensen og smagen. Den ene suppe er den klassiske Pho Bo, som er en nudelret med tyndskåret oksefilet tilsat en masse urter og ingredienser. Den anden suppe er med nudler, kylling, rejser tilsat en masse smage.
Udover supper kan du bestille baguette, hvor du kan vælge mellem 3 lækre retter med enten BBQ marineret svinebrød, saftige kødboller og hjemmelavet tofu.
De tilbyder også diverse retter som f.eks. råkostsalat, pandekager m. fyld, grillspyd mm. Alle retter kan fås for under 100 kr., hvilket gør det til et meget attraktivt sted for de studerende.
Til at drikke kan du vælge mellem en farverig juice, kaffe, lemonade, sodavand, vand samt kaffe og the, der også alle ligger i den billige ende af prisklassen.

Bestil mad ud af huset

Skal du holde en fest, en middag eller har du ikke lige tid til at lave mad, kan du også bestille mad ud af huset. De tilbyder en lang række vietnamesiske specialiteter, der alle tager dig med tilbage til det vietnamesiske gadekøkken. Alt du skal gøre er at bestille din mad på deres hjemmeside, hvor du skal udfylde nogle oplysninger. Når du bestiller take-away hos Me – Mother’s Street Food, kan du spise maden med god samvittighed, da det hører til det grønne og sunde køkken.
Skal du have hjælp til at sammensætte den helt rigtige menu til din fest eller middag, kan du altid kontakte dem på mail, hvis du har nogle spørgsmål til menuen eller har nogle særlige krav.

På Me – Mother’s Street Food vil du få en rigtig god smagsoplevelse, som var du i Vietnam. Besøg allerede restauranten i dag!
Adresse

Vestergade 1
5000 Odense C


Kontakt info

Tlf.: 5025 4411


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 11.00 - 20.00
Fredag - Lørdag: 10.00 - 21.00
Søndag: 11.00 - 20.00


Website

Me - Mother's Street Food's websiteMe - Mother's Street Food