Mana Spirit Center

Mana Spirit Center


I den nordlige del af Odense ligger Mana Spirit Center. Her har du mulighed for at komme videre i livet, hvis du føler, det er gået i stå eller har nogle udfordringer med at komme igennem hverdagen. 

Annbirthe er uddannet indenfor dynamisk kognitiv eksistentiel psykoterapi, og det er krydret med en stor portion livserfaring. Hendes tilgang til hver enkelt individ er forskellig, da alle kommer med individuelle problemstillinger i bagagen, som de ønsker at komme til livs. Du vil som besøgende hos Annbirthe med det samme mærke en indre ro i sindet og en lyst til at åbne op for de problemstillinger, som gør ondt.

"Verdens bedste Annbirthe. Har flere gange i mit liv hjulpet både mig og min familie. Senest min datter som lider af angst. Allerede efter 2 behandlinger, stor forskel og et helt andet overskud... Et forløb som ikke er slut endnu, men vi har en datter, som nu fungere og kan holde ud at være i skole. Sender de bedste anbefalinger." - Camilla

Healing:

Er et redskab som Annbirthe benytter ofte i sit arbejde. Healingen foregår ved, at personen ligger afslappet på en briks eller sidder komfortabelt i en stol. Uanset om man føler drænet for energ, eller er stresset, så medvirker healingen på en måde som et energi-boost til både krop og sind. Annbirthes inspiration til healing er fra vores egne nordiske vikingerødder og indiansk spiritualitet. Hun har kombineret de to verdner til én og giver modtageren af healingen en oplevelse og livsanskuelse, som man ikke tidligere har formået at føle eller tænke. Desuden har hun en bred vifte af erfaring med hensyn til at arbejde med børn og unge. Dette gælder lige fra, de er spæd og opefter. 

"Der er mange ting jeg kunne skrive, men vil spare jer alle for en lang roman :) At komme hertil og efter blot to gange, har det medvirket til, at der er udsigter til store forandringer i mit liv.
Ikke udskyde det du søger, gi' det en chance og er sikker på du ikke vil fortryde at du besøger Annbirthe" - Mike


Fertilitetsbehandling:

Mange går med drømmen om at få et barn, men har trods utallige forsøg ikke fået det til at lykkedes. Årsagerne kan være mange, men hos Annbirthe kan der være hjælp at hente. Ved brug af hendes healing har hun mange eksempler på, at kvinder der har forsøgt i måneder og år på at blive gravide, pludselig er blevet det efter 2-3 behandlinger. Som hun selv siger, vil hun ikke garantere, at hun kan hjælpe, og hvordan hun gør vides ikke med sikkerhed, men hun er glad for de evner hun har fået og sætter en ære i at hjælpe unge og håbefulde par med at gøre deres drøm til virkelighed.

Det er også blevet til nogle gode referencer med tiden som f.eks:

"Min kæreste og jeg havde forsøgt i næsten 2 år at blive forældre, men ingenting hjalp. Hun begyndte hos Annbirthe med at blive healet, og allerede efter anden behandling, sagde hun, at det var som om, der sprang en prop inden i hende. Hendes menstruation begyndte før tid og forløb som normalt, og da hun skulle i gang med sin tredje behandling, var dette ikke nødvendigt, da hun allerede var gravid! Hvad det er, der er sket, ved vi ikke, men lykkelige det er vi og kan kun give de varmeste anbefalinger herfra." - Thomas

Studenterguiden.dk kan kun give de varmeste anbefalinger af Mana Spirit Center, og så er det til meget brugervenlige priser. Du får så meget igen, og det er en investering i dit liv, som aldrig falder bort.
Adresse

Munkemaen 25, 5270 Odense N


Kontakt info

Tlf: 30 30 64 18

Mail: Annbmana@yahoo.dk

Eller skriv en PB på Mana Spirit Centers Facebookside.


Åbningstider

Ring eller send en sms for at aftale et tidspunkt, der passer dig.Mana Spirit Center
Mana Spirit Center
Mana Spirit Center