Mahi’s Cabin Tea & Coffee


Søger du en hyggelig lille café, hvor du kan få noget til den søde tand eller en god kop kaffe eller te? Så er Mahi’s Cabin i Odense helt sikkert noget for dig! Du finder denne lille unikke perle placeret centralt i hjertet af Odense på adressen Slotsgade 28.

Fokusset for Mahi’s Cabin Tea & Coffee er netop at sørge for at servere te, kaffe og byens bedste desserter. Du finder et lækkert udvalg af forskellige kager, såsom cheesecakes, brownies, cookies og meget mere, som helt sikkert vil tilfredsstille din søde tand.

Stedet kan bedst beskrives som hyggeligt, intimt og lokalt og er helt sikkert et sted der er værd at besøge, når du befinder dig i Odense. Her er der en helt særlig atmosfære, som skal opleves. Kagen og kaffen bliver serveret med et smil, og den venlige betjening gør stemningen endnu mere hyggelig.

I skrivende stund har Mahi's Cabin hele 4.9 stjerner ud af 5 mulige på Facebook, som helt sikkert fortæller noget om kundernes tilfredshed. Derudover er det også muligt at finde denne lille café på Instagram, hvor de jævnligt deler nyheder og billeder af deres lækre kreationer. Du kan finde deres profil på Instagram her.

Lyder dette som noget for dig, som ønsker et hyggeligt sted at besøge i Odense? Så besøg denne lille café, hvad end du ønsker at sidde alene med en bog og en god kop kaffe, eller du måske ønsker at forkæle én du holder af med et lækkert stykke kage. Vil du blot have lækkert eftermiddagskage to go, så vil personalet også stå klar for at pakke dette ind for dig, så du kan tage det med dig hjem.
Adresse

Slotsgade 28
5000 Odense


Kontakt info

Telefon: 52 22 92 54
Email: mahnik@gmail.com