Mærsk

Mærsk


A. P. Møller - Mærsk er sandsynligvis Danmarks mest respekterede virksomhed og samtidig et af de få danske virksomheder, der virkelig har noget at sige globalt. A. P. Møller - Mærsk har over 110.000 ansatte verden over og beskæftiger sig med forretningsområderne Shipping & offshore, energi, detail, containerskibe m.m.

Ud over at få en eftertragtet stilling hos A. P. Møller - Mærsk er det også muligt at uddanne sig internt i virksomheden. A. P. Møller - Mærsk har talrige uddannelsesprogrammer, der giver adgang til nogle af de attraktive stillinger hos A. P. Møller - Mærsk, men som der også er omgærdet af betydlig respekt hos mange andre virksomheder verden over.

SKIBSOFFICER:
Skibsofficersuddannelsen tager mellem 4 og 5½ år afhængig af uddannelsesvalg. Den veksler mellem teori på skole og praktik på Rederiets skibe. Som skibsofficer kan du vælge om du vil specialisere sig på maskin- eller navigatørlinien eller uddanne dig på begge linier og arbejde med begge kompetencer.

DIN PERSON:
Som skibsofficer får du en afvekslende hverdag. Det stiller krav til din fleksibilitet. Du skal blandt andet være åben over for andre kulturer, da du møder mange nationaliteter, både på skibet og i de lande du anløber. Du skal også være indstillet på at få et stort ansvar allerede tidligt i forløbet, være punktlig og udvise initiativ og situationsfornemmelse. Som officer sejler du typisk 5-11 uger og har samme længde frihed efterfølgende: det vil sige at du har ca. et halvt års frihed om året - med løn. Med skibsofficersuddannelsen vil du få en uddannelse som giver adgang til ikke blot at sejle som officer, men også til andre karrieremuligheder i den maritime sektor.

KVALIFIKATIONER:
Til skibsofficersuddannelsen skal du som baggrund have en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HF, HTX eller svendebrev + adgangskursus). 

Start: Januar og august. 
Kontaktperson: Kim Balsløv Jørgensen

Ansøgning til skibsofficersuddannelsen:
Modtages hele året rundt og der startes to hold om året i hhv. januar og august. 

Ansøgning kan ske online på www.blivskibsofficer.dk

LÆS MERE PÅ

www.blivskibsofficer.dk
Kontakt info

Telefon: 3398 7005
E-mail:cadet@maersk.com


Uddannelser

Skibsofficer hos A.P. Møller-Mærsk

Maskinmester hos A.P. Møller-Mærsk

Skibsfører hos A. P. Møller-Mærsk


Website

Mærsk's websiteMærsk
Mærsk