Love Butler


Love Butler er beliggende i Arkaden på Vestergade 68 i Odense, og er et friskt nyt pust til de ellers mange traditionelle restauranter og cafeer, du kan finde rundt om i gågaden i Odense. Jordbær med chokoladeovertræk er blevet rigtigt populær over de seneste år, og dette er særligt i sommerperioden, hvor jordbærsæsonen i Danmark er i gang. Der er mange grunde til populariteten, men særligt bruger mange det som værtinde-, kæreste-, fødselsdagsgaver eller andet. For hvem kan ikke lide et lækkert og friskt jordbær overtrukket med chokolade? Det kan langt de fleste nemlig og med god grund.

Love Butler åbnede i juni 2020, og er derfor stadig et nyt koncept, men ikke desto mindre har de fået en flyvende og vild start i Odense. Det mundvandsdryppende koncept er nemlig allerede meget populært, og på åbningsdagen måtte de melde udsolgt flere gange. Men hvorfor er det, at netop dette koncept oplever så stor popularitet? For det første er hemmeligheden nok, at det er et friskt pust mellem de traditionelle og langt mere tunge desserter, som vi er vant til herhjemme. Jordbær er højt elsket af danskerne i sommermånederne, og når de så tilligemed også er dyppet i chokolade, bliver det kun endnu bedre. Hos Love Butler benytter de kun den fineste gourmetchokolade, og du kan vælge mellem rigtigt mange forskellige slags chokolader; både lys, mørk, hvid etc. Derudover kan du også vælge mellem utallige toppings; såsom krymmel i alle regnbuens farver, skumfiduser, tørrede jordbær og meget andet.

Det er desuden rigtigt vigtigt for Love Butler, at de udelukkende bruger helt friske danske jordbær. Stifteren af virksomheden, Samar Matarieh, har store ambitioner, og understreger samtidig vigtigheden i deres valg af råvarer. Efter at have talt med forskellige konditorer faldt valget nemlig på den fineste belgiske chokolade, som sammen med de friske jordbær giver den helt perfekte smagskombination, og det helt rigtige knæk, som Samar Materieh ønsker, at alle hans kunder skal opleve. Du kan således kun forvente dig de bedste råvarer, og en helt igennem dejlig smagsoplevelse, når du bestiller hos Love Butler.

Love Butler både leverer og serverer kærlighed til dig, og de tror på, at kærlighed og romantik kan være med til at forøge folks livskvalitet og ikke mindst deres relationer til hinanden. De går derfor meget op i, at deres kunder får den bedste service tænkeligt, og du kan finde cafeen på første sal, når du træder ind i Arkaden blandt de andre cafeer.

Hvad end du leder efter en fin fødselsdagsgave til din mor, din kæreste eller din veninde har Love Butler mange forskellige valgmuligheder. Du er derfor sikret en masse forkælelse og kærlighed i en hverdag, som ellers nogle gange kan synes grå og kedelig, og vi kan derfor kun varmt anbefale at tage et smut forbi.
Adresse

Vestergade 68
1. sal 5000 Odense C


Kontakt info

E-mail: Info@lovebutler.dk
Telefon: 50 20 17 61


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - 21.00


Website

Love Butler's website