Lisbeth Frisør


Lisbeth Frisør er en af Odenses allerhyggeligste saloner og har eksisteret i mere end et årti. Denne frisør er en rolig oase i den travle storby - med en enkelt frisør i salonen bliver der sat fokus på - og gjort plads til - den enkelte kunde, hver gang. 

Lisbeth Frisør har eksisteret siden starten af 2011 og over de sidste elleve år, har ejeren af salonen, Lisbeth, formået at skabe et hyggeligt rum, hvor der er plads til personlige snakke, flotte klipninger og gode råd til pleje og styling af hår. 

Lisbeth sørger for at holde sig opdateret på de nyeste trends, og hun deltager også ofte i kurser, som kontribuerer til hendes professionelle udvikling, så du altid går fra hendes salon med det bedste resultat og med mulighed for at prøve nye tendenser af. 

Du skal gå ind hos Lisbeth, hvis du godt kan lide at have en hyggelig snak med din frisør og godt kan lide en frisør, som går dét ekstra skridt for at gøre oplevelsen personlig og behagelig. Salonens flotte, moderne rammer fungerer som prikken over i’et, mens Lisbeth arbejder - og du kan altid nyde en kop kaffe eller andet, mens du bliver forkælet i frisørstolen. 

Lisbeth er meget vellidt - både på grund af hendes venlige natur og professionelle snilde, og dette kan ses direkte på de anmeldelser, som folk giver frisørsalonen. På facebook har frisøren lutter 5 stjerner og på Google har frisøren fået 4,8 stjerner, med medfølgende flotte ord og varme anbefalinger. 

Hvis du går op i produkter af højeste kvalitet og miljøvenlige muligheder, så er Lisbeth Frisør også stedet for dig - farveserien som bruges i salonen er nemlig miljøvenlig og indeholder derfor hverken ammoniak, silikone, parabener, alkohol, kunstige dufte eller andre unødige kemikalier, da det også er frisørens personlige holdning, at farveserier ikke bør indeholde unødige kemikalier. 

Stedet er også studievenligt med priser på henholdsvis 415,- og 295,- for kvinde- og herreklip ved fremvisning af gyldigt studiekort. Af denne grund - og grundet frisørens kompetencer og skønne væsen - er Lisbeth frisør mange studerendes foretrukne forkælelses-paradis; af god grund!


Studenterrabatter

Dameklip:
 - Normalpris = 445,-
 - Studierabat = 415,-


Herreklip:
 - Normalpris = 325,-
 - Studierabat = 295,-


 


For yderligere priser på farvning af hår/vipper/bryn, vask og føntørring, VO, permanent, med mere, kontakt frisøren direkte. 
Adresse

Thuresensgade 31A, 5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon → 66 12 01 00


Åbningstider

Åbningstiderne er vejledende - tjek frisørens facebook eller ring på telefonnummeret for opdateringer omkring ændrede åbningstider):


 


Mandag → 15:30 - 20:00


Tirsdag → 09:00 - 18:00


Onsdag → 09:00 - 16:00 


Torsdag → 11:00 - 19:00


Fredag → 09:00 - 16:00


Website

Velkommen hos Lisbeth FrisørLisbeth Frisør
Lisbeth Frisør
Lisbeth Frisør
Lisbeth Frisør