Landmad


Hos Landmad kan du få det bedste fra landet, lige midt i storbyen. Her får du god kvalitet lige fra stalden, marken og haven, så du kan nyde godt af de lækreste produkter.

 

Gårdbutik og landcafe

I Studsgade, midt i Århus, finder du den hyggelige landcafe Landmad. Her er konceptet enkelt: du skal have de bedste produkter direkte fra marken, uden så meget pjat. Her kan du vinke farvel til den industrielle produktion, og byde de rene varer velkommen. Landmad er ikke kun beliggende i Århus, men kan findes rundt omkring i dejlige Danmark. Det er et koncept der startede med en lille gårdbutik i 2011, og har sidenhen udviklet sig til en kæde, der tror på, at den danske mad er bedst direkte fra den danske muld.

 

Lækkerier i lange baner

I hjertet af Latinerkvarteret har Landmad indtaget en 300 år gammel købmandsgård, som danner de perfekte rammer for den morderne gårdbutik og cafe. Så snart man træder ind i den særlige stemning, kan man fornemme deres motto: ”Direkte fra stalddøren - Lokalt, Regionalt, Nationalt og Globalt”. Du kan købe nærmest alt hvad hjertet begærer af favoritter fra gården. På deres menukort finder du de klassiske cafe retter, dog med et tvist, og selvfølelig gøres der kun brug af de helt rigtige råvarer, der er bedst for dig. Hvis du er tidligt på færde, før hanen galer, kan du prøve den lækre Landmads Mokost, som er caféens bud på en god omgang brunch. Her får du Landmads eget brød med frisk pålæg fra delikatessen, danske oste, yoghurt, pølser og æg, bacon, deres egen hønsesalat, og som en bonus får du endda lidt til den søde tand. Mums! Længere op af dagen bør du prøve en af de friske måltidssalater, eller en saftig Godsejerburger, der fås i flere varianter, endda også med vegetarbøf. Som vegetar kan dette snildt blive din yndlingscafe, da der er mange kød frie muligheder på kortet. Måske et lækkert stykke sæsontærte, eller en vegetarisk morgenmads tallerken bliver din nye favorit. Landmad er i bund og grund en dagligvarebutik hvor du kan smage på varerne før du køber dem – så kan det da ikke blive bedre!
Adresse

Studsgade 6
8000 Aarhus


Kontakt info

Tlf: 86263623 / 53899898
Mail: aarhus@landmad.dk 


Åbningstider

Cafe:
Mandag-Lørdag: 9.00-21.00  
Søndag: 9.00-15.00


Butik:
Mandag-Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10-19
Lørdag: 10.00-16.00


Website

Landmad's website