Lailas Fodpleje


Har du problemer med hård hud, ligtorne eller nedgroede negle. Eller har du blot lyst til at forkæle dine fødder på bedste manér! - Så er Lailas Fodpleje det helt rigtige sted for dig at tage hen.

Laila Bülow blev i 2005 uddannet som lægeeksamineret fodplejer og har været i branchen lige siden. Fordelen ved denne klinik er, at hun tilbyder at komme hjem til dig, så du ikke skal være så afhængig af forskellige åbningstider. Sammen kan I finde frem til, hvad du skal have lavet, og hvornår det passer dig bedst. Klinikken er meget fleksibelt angående tidsbestillinger, og du vil derfor kunne få indfriet dine ønsker. Herved får du også tid til lidt forkælelse i den stressende hverdag.

En almindelig fodbehandling er til dig, der skal have klippet neglene, have fjernet ligtorne, slebet hård hud væk eller skal have fjernet nedgroede negle. Før en behandling er det vigtigt, at du har haft fødderne i vand (5-10 min.) inden hun kommer. Lailas Fodpleje tilbyder også paraffinbehandling, som er godt for led- og gigtsmerter samt kolde hænder og fødder, fordi det øger blodcirkulationen. Du har også mulighed for at forkæle dine fødder ved at prøve fodmasker, så dine fødder bliver lækre og bløde. Så holder din behandling også længere og den hårde hud du måske er vandt til vil forsvinde, hvis blot du holder dine behandlinger ved lige.

Derudover tilbyder klinikken også ansigt behandling, hvor du vil opleve, at du er i centrum. Efter behandlingen vil din hud være blød og lækker. Behandlingen varer 2 timer, og du vil derfor opnå en ro, samt tiltrængt velvære. I disse to timer kan du slappe fuldstændig af og bare nyde at dine fødder bliver forkælet. Fælles for alle behandlinger er, at din hud vil blive masseret med creme, når behandlingen er færdig. Ved alle behandlinger vil du kunne mærke og se en forandring, som du vil være yderst tilfreds med. Du får med det samme lyst til endnu en behandling, både på grund af det fantastiske resultat og på grund af den afslappede atmosfære du lige har befundet dig i, i løbet af de sidste to timer. Derfor er det noget du helt sikkert vil gøre igen og nok mere end én gang.

Priserne er rigtig fornuftige, og de ligger et sted mellem 20,- og 375,-. Ring til Lailas Fodpleje for at høre mere og bestille en tid, ved Laila Bülow på tlf.:60 92 23 47. Du har mulighed for at søge tilskud, da klinikken er tilknyttet Odense kommunes tilskudsordning. Så ring allerede i dag!
Adresse

Skibhusvej 107
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6092 2347


Website

Lailas Fodpleje's website