La Cabra


Hvis du søger en kaffebar og et lille bageri samlet i én, så er La Cabra netop stedet for dig. Kaffebaren er både placeret på adressen Graven 20 og ved Aarhus Central Food Market. Her er det både muligt at få billig og lækker morgenmad samt en fantastisk god kaffe. Hvis du er vild med god kaffe og lækker morgenmad, så er La Cabra helt sikkert stedet for dem.

Hvis man søger et lækkert morgenmad sted i Aarhus, som ikke koster for mange penge, så er La Cabra et oplagt sted at vælge. Her kan man nemlig få et morgenkomplet for blot 55 kroner. Tilhørende denne morgenkomplet får du både surdejsbrød, ost fra Arla Unika, yoghurt med mysli og et glas æblemost. Du får derfor meget for pengene. Ønsker du at smage deres yderst lækre kaffe, kan du få dette i forskellige varianter til omkring 30-40 kroner, som helt sikkert også er en overskuelig pris for kaffe af den kvalitet. Hvis du i stedet ønsker noget til den søde tand, kan du eventuelt vælge en croissant, som også smager forrygende fra La Cabra. Her er priserne på både kaffen og bageriet helt fair, og slet ikke for dyrt for en studerende.

Hos kafferisteriet impoterer de selv deres kaffebønner fra flere oprindelser. Hos La Cabra bliver der lagt en ære i, at dette bliver gjort så grundigt som muligt, så resultatet på kaffen bliver fantastisk. En af ejerne, Esben Piper, interesserer sig nemlig mest for denne sourcing og sammensætning af deres kaffemenu. Det vigtigste her er kaffen, og konceptet indebærer denne kaffenørderier.

Stemningen, som du oplever i kaffebaren, er retro med en moderne blanding. Her kan man sidde og hygge sig med en god kop kaffe mens man lytter til noget hyggeligt musik på pladespilleren.

I Aarhus er La Cabra kendt som en yderst hyggelig kaffebar, og det er helt sikkert værd at besøge, hvis du er et smut forbi byen. Derudover har kaffebaren en central placering både ved Graven og ved Aarhus Central Food Market.

Kafferisteriet hos La Cabra har vundet flere priser i udlandet for deres lækre kaffe. Derudover har deres baristaer også vundet internationale barista mesterskaber. Derfor er du sikret, at du får kanongod kaffe samtidig med at det bliver serveret på flotteste vis af deres dygtige baristaer. Personalet er yderst professionelle og dedikeret til deres arbejde, og deres glæde i arbejdet smitter af på kunderne.

Hvis du søger en kaffebar i Aarhus, som serverer kaffe af fantastisk kvalitet i hyggelige omgivelser, eller hvis du blot søger et sted at spise morgenmad til gode priser, så er La Cabra helt sikkert et besøg værd.
Adresse

Graven 20
8000 Aarhus C


Kontakt info

E-mail: info@lacabra.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00
Søndag: 09.00 - 17.00


Website

https://www.lacabra.dk/