Kranioklinikken


Lider du af gigt, er du stresset, har du migræne eller problemer i ryg eller nakke? Så kan en behandling i Kranioklinikken være en løsning for dig. Kranioklinikken ligger i Odense tæt på Fruens bøge i smukke omgivelser. Klinikken bliver drevet af Shila, som er uddannet kraniosakralterapeut, sygeplejerske og mindfulness instruktør. Hun vil med garanti kunne hjælpe dig med at skabe balance i dit liv ud fra sine meget professionelle behandlinger. Hendes passion i dette fag er enorm, og du kan derfor være sikker på, at hun finder de helt rigtige behandlinger til dig, så du opnår det bedste resultat. Det mærkes derfor tydeligt, at det er dig og dine behov der er i fokus.

Kraniosakralterapi

Kraniosakral terapi er en manuel behandlingsform, som man ved hjælp af at lette tryk og greb understøtter kroppens egen selvhelbredende kræfter. Behandlingen ville kunne hjælpe dig med at forbedre de fleste ubalancer eller lidelser, som du har i kroppen, fordi behandlingen påvirker alle dele i kroppen og sindet.
Har du nogle kroniske tilstande, kan du ikke være helt sikker på, at det kan blive fjernet, men i de fleste tilfælde kan smerten lindres. Din krop vil blive i stand til at hjælpe din krop til at give slip på dine lidelser.

Behandlingerne

Antal af behandlinger afhænger af, hvilken effekt du opnår hver gang, men oftest mærker du effekt efter 2-3 behandlinger. Selvom du ikke kan mærke en effekt i starten, bør du give det noget tid, da kroppen lige skal vænne sig til, at den skal behandle sig selv.
Det er meget individuelt, hvordan kroppen vil reagere på behandlingen, men du kan være helt sikker på, at din krop vil få en meget bedre balance og et bedre samarbejde med dit sind.

Terapien koster ved opstart 710,-, hvor varigheden er 60 - 70 min. Herefter vil det koste 600,-, hvor varigheden er 45 - 55 min.

Derudover tilbyder hun også flere forløb, som du alt sammen kan finde på hendes hjemmeside.

Tøv ikke med at booke en tid hos Kranioklinikken. Har du nogle spørgsmål eller brug for råd, kan du selvfølgelig også altid kontakte hende på telefon eller mail.  
Adresse

Fruens Bøge Alle 29


Kontakt info

Telefon: 24480496

E-mail: info@kranioklinikken.dk


Åbningstider

Mandage kl 9.00-16.00 Tirsdage kl 9.00-13.30 Onsdage kl 9.00-14.30 Torsdage kl 9.00-18.00 Fredage kl 9.00-13.30 Hver 4. lørdag kl 8.00-13.00


Website

Kranioklinikken's website