Konrads Food and Coffee


Ønsker du at besøge en café i centrum af Odense, hvor alt er lavet fra bunden og som har et yderst hyggeligt miljø og atmosfære? Så kan du tage et kig forbi cafe Konrads på adressen Overgade 32. Hos Konrads har du mulighed for at finde noget, der falder dig i din smag. Hvad end dette er en omgang brunch, salat, sandwich, smørrebrød, tapas eller hjemmebagte kager, så er alt dette muligt at få serveret hos Konrads.

Hos Konrads er der fokus på god mad, kvalitet samt æstetik. Deres kaffe er økologisk og fairtrade, og deres kager og boller er hjemmebagte. Her er alt hjemmelavet med de bedste råvarer, så selv deres rødbeder og mayonnaise er hjemmelavet. Dette vægter de rigtig højt i restauranten, så kunden altid får den bedste oplevelse med den bedste mad, lavet af de allerbedste råvarer. Så hvis du både ønsker, at maden er velsmagende, i allerhøjeste kvalitet samt at du kan nyde denne i hjemlige omgivelser, så er Konrads Food and Coffee stedet for dig.

Atmosfæren og stemningen i cafeen er helt sikkert noget, der er værd at opleve. Her er alle velkomne, og hyggen og den hjemlige følelse og fornemmelse er helt klart til stede i denne lille cafe. Dette er også ejerens ønske med cafeen, og hun ønsker at skabe et hyggelig miljø og atmosfære, hvor hjertet er med hele vejen. Hvad end dette er igennem stemningen i cafeen eller den lækre hjemmelavet mad, så er dette helt klart at mærke, når du tager et smut forbi Konrads.

Ønsker du at få nogle hjemmelavet specialiteter med hjem, er dette også muligt at købe her hos Konrads. I deres montre er det muligt at finde mange hjemmelavet lækkerier, som du kan få med og nyde derhjemme, hvis dette ønskes. Hvis du derimod hellere ønsker at få sandwiches, salater eller tapas med ud af huset, så er dette også muligt. 

Det er både muligt at nyde maden fra Konrads i deres hyggelige og hjemlige café. Hvis du derimod ønsker at tage deres lækre mad med hjem, så er er det muligt at få deres sandwiches samt deres tapas som takeaway.

Frokostkortet hos Konrads byder på et mindre og nøje udvalg af blandt andet lækre salater, sandwiches og rustikt smørrebrød. Hvis man derimod har lyst til en lækker omgang tapas, suppe eller noget andet, så er der også mulighed for dette. Ejeren beskriver deres smørrebrød som værende anderledes end det traditionelle smørrebrød. Her er smørrebrødet nytænkende og smart, dog uden at være snobbet.

Hvis du derimod ikke vil have brunch eller frokost, men blot ønsker lidt til den lille sult, så er dette også muligt. Der er nemlig et stort udvalg af hjemmelavet boller og kager, som varieret efter årstiden. Derfor er der altid noget nyt og spændende at bestille her i cafeen. Derfor kan du roligt smutte her forbi, hvis du ønsker noget sødt til ganen samt noget lækkert at drikke i hyggelige omgivelser.

Hvis du ønsker at besøge en hyggelig cafe i hjertet af Odense, som har hjemmebag og laver deres retter helt fra bunden med gode og lækre råvarer, så tag et smut forbi Konrads. Priserne er sat sådan, at alle kan være med, så derfor kan du som studerende sagtens tage et kig forbi. Hvad end du ønsker at smage deres forskellige hjemmelavet drikkevarer sammen med din studiegruppe, eller tage forbi til et lækkert måltid mad med vennerne. Ønsker du at få mere af vide om udvalget på menukortet hos Konrads Food and Coffee, så kan du se det fulde menukortet på deres hjemmeside.
Adresse

Overgade 32, 5000 Odense


Kontakt info

Mail: mail@konrads.dk
Telefon: +45 40 23 51 21


Åbningstider

Tirsdag – onsdag: 10.00 – 17.00
Torsdag  - fredag: 10.00 – 19.30
Lørdag: 09.00 – 16.30
Søndag – mandag: efter aftale


Website

konrads.dk