Kong Volmer

Kong Volmer


Kong Volmer sørger for en god gastronomisk oplevelse. Specielt med deres fantastiske danske smørrebrød, hvor alle råvarer er friske og alt tilbehør er hjemmelavet.

Du kan hver dag bl.a. nyde en lækker brunch, smørrebrød eller dagens ret hos Kong Volmer. Der afholdes også aftenarrangementer engang imellem med f.eks. æggekage, eller andre danske klassikere ad libitum. Se hvad der sker på deres website.

Kong Volmer er mest kendt for sine formidable smørrebrød, som du kan få i mange forskellige varianter. Der er ikke sparet på kreativiteten, og kokkene er ikke bange for, at mikse surt med sødt, så du kan få en anderledes og lækker smagsoplevelse med i købet. Du kan f.eks. få et smørrebrød med islandsk marineret sildefilet med kapers, rå løg og kogt hønseæg samt hjemmerørt karrysalat med æbler. Du får samtidig en anbefaling af drikkevarer til de forskellige smørrebrød, som allerede kan spottes på menukortet. På den måde behøver du ikke at overveje dine valgmuligheder.

Du kan herudover få det klassiske stjerneskud eller en pariserbøf, hvis man er interesseret i andet end smørrebrød. Volmers speciale er den gode, klassiske danske mad i høj kvalitet, som vi kender den.

Selvhenter

Bestil smørrebrød som take away - og nyd Kong Volmers smørrebrød
hjemme, på kontoret eller hvor lysten nu melder sig. Hele menukortet kan fås som selvhenter.
(mulighed for udbringning: kontakt Kong Volmer)
 
Bestil "selvhenter smørrebrød" på tlf.: 66 14 11 28

Begivenheder

Hver søndag kl. 12.00 – 15.00 er der tarteletsøndag

D. 02-09-2017 vil der være krebsegilde

D. 10-11-2017 holdes der Mortens Aften

Lån af lokaler

Der er mulighed for, at låne Kong Volmers lokaler til evt. konfirmation, julefrokost, fødselsdage, møder, m.m. kontakt personalet for nærmere information omkring dette og forhør dig om dine muligheder.

Så hvis du er til en klassisk dansk frokost, så er Kong Volmer lige stedet for dig. Snyd ikke dig selv for en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, om det er til en lækker brunch eller Odenses bedste smørrebrød, så tag et smut på Kong Volmer, du vil ikke fortryde det.
                        
Adresse

Brandts Passage 13
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 14 11 28


E-mail: mail@kongvolmer.com


Åbningstider

Mandag-Fredag: 11.00 - 15.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: 12.00 - 15.00


Website

Volmer's Website


Kong Volmer
Kong Volmer
Kong Volmer
Kong Volmer