Kørekort Xperten

Kørekort Xperten


Kørekort Xperten er en køreskole beliggende i Odense C. køreskolen er etableret af Martin Dupont, som er tidligere falckredder, politibetjent og direktør i erhvervslivet. Hans erfaring inden for forskellige områder, har blot gjort ham mere forstående over for sine elever, og dette har blot hjulpet dem bedre igennem deres kørekort forløb.

Det er vigtigt at du føler dig tryg, når du tager kørekort. Derfor skal din kørelærer også have forståelse for, hvem du er og hvilken måde du lærer bedst på. Det har Martin, derfor kan du roligt tage kørekort hos ham og få en både tryg og sjov oplevelse oven i købet. Det er nemlig også vigtigt at det er sjovt at tage kørekort, og at du ikke ser det som en pligt. Du lærer bedre når du har det godt og derfor er dit arrangement meget vigtigt i dit eget forløb med at tage kørekort.  

Kørekort Xperten sætter en stor ære i at dumpeprocenten er meget lav og alle underviste kursister bliver kompetente billister. Derfor er Kørekort Xperten den perfekt køreskole at vælge. Her får du både lært hvordan man kører bil og hvordan man skal befærde sig i trafikken. Du skal både have teoritimer, som her bliver efterfulgt af praktiske timer, som selvfølgelig foregår ude på vejene. Så tøv ikke når du skal vælge køreskole, der er Kørekort Xperten det rette valg for dig. Så kontakt dem allerede i dag.
Adresse

Hunderupvej 74
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 72 16 17 16
E-mail: info@kk4you.dk


 


Website

Kørekort Xperten's websiteKørekort Xperten