Kørekort Skolen

Kørekort Skolen


Hvis du leder efter den perfekte køreskole, som både ligger centralt og hvor du kan tage dit kørekort i eget tempo? Så er Kørekort Skolen lige stedet for dig! Dette er en seriøs og velanset køreskole, som har hjulpet en masse nye bilister ud i trafikken på en behagelig og god måde. Så Kørekort Skolen kan også hjælpe dig med at tage dit kørekort og blive en dygtig billist. Det kan de i følgende byer; Odense, Munkebo og Tommerup St.

Der er teoriundervisning forskellige eftermiddage om ugen, så kan du selv melde dig på de hold, der passer ind i dit program. Kørekort Skolen har to dygtige kørelærer, René og Benny. De tager begge deres arbejde seriøst og du kan være helt sikker på, at de gør alt hvad de kan for at du får den bedste oplevelse i mens du tager dit kørekort. Det er nemlig vigtigt, når du tager kørekort, at du føler dig tryg. Især når du skal ud og køre i trafikken, hvor det er vigtigt at du føler dig sikker. Det skal desuden være sjovt at tage kørekort, så lærer du også bedre og du får lyst til at køre bil. Det er vigtigt at teorien bliver opfyldt af den praktiske del, så du kan komme ud på vejene og udfører alt hvad du har lært.

Så hvis du skal til at tage kørekort, så er Kørekort Skolen lige stedet for dig. De er meget fleksible og du kan som nævnt tidligere tage tingene i dit eget tempo. Så kontakt endelig køreskolen allerede i dag og få en snak om dine behov hvorefter i aftaler dine muligheder i forbindelse med at tage kørekort.
Adresse

Ejlskovsgade 7
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 27 73 74 75
E-mail: mail@korekortskolen.dk


Website

Kørekort Skolen's websiteKørekort Skolen
Kørekort Skolen