Klinik for Velvære Elina Gyldenvang


Klinik og velvære er et sted, hvor du kan blive behandlet fra top til tå. Klinikken bliver drevet af Elina Gyldenvang, som har mange års erfaring inden for wellness terapi. Hun har mange kurser og uddannelser på sit CV, som f.eks. er kosmetolog, Hot Stone massage, fysiurgisk massør, komplementær terapi mv. Det gør, at Elina er yderst kompetent med hendes store faglighed, og derfor spreder behandlingerne sig bredt.
Klinikken ligger i Skibhuskvarteret i Odense, som er en hyggelig samt velbesøgt del af Odense.

Behandlinger

Trænger du til at forkæle dig selv, kan du helt sikkert finde en behandling hos Klinik og velvære, som vil passe til dig. Hun tilbyder blandt andet:

-          Ansigstbehandling

-          Kropsbehandling

-          Massage

-          Healing

-          Akupunktur

Derudover er der også mange andre behandlinger, som du kan vælge i mellem. Ønsker du, at der skal ske forandringer i dit udseende, kan du også få lavet manicure, pedicure, makeup, vipper og bryn. Du kan trygt overlade din krop til Klinik og velvære, da du altid vil blive taget godt om. Det vil altid være dig og dine ønsker, der er i centrum.
Produkterne, som klinikken tilbyder, er bareMinerals, Chris Farrel, Lycon, Shave safe og MarieChristine, der alle sammen er med til at give dig den bedst mulige pleje for dig.
Elina vil kunne guide dig til at finde de produkter, der passer bedst til dig.

Har du en travl hverdag, og har svært ved at få det hele til at hænge sammen, kan du mulighed for at koble af hos Klinik og velvære. På deres hjemmeside kan du se, hvor længe behandlingerne varer, og på den måde kan du nemt få hendes behandlinger integreret i din hverdag.  

Du kan med fordel tilmelde dig klinikkens nyhedsbrev, da du vil kunne finde de nyeste nyheder og trends samt gode tilbud, og hvem ønsker ikke det?

Klinikken er meget fleksibel, fordi de har åbent efter aftale, og du vil derfor kunne booke en tid, som passer lige ind i din kalender.

Ønsker du en behandling, hvor du hele tiden er i centrum, og som er yderst kompetent? – Så skal du helt sikkert prøve de mange behandlinger hos Klinik og velvære.
Adresse

Skibhusvej 47
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 22 33 01 90

E-mail: elinagyldenvang@hotmail.com


Åbningstider

Efter aftale


Website

Klinik for Velvære Elina Gyldenvang's website