Kinosalonen - din økologiske frisør


 Kinosalonen er en af Odenses ældste saloner, som startede i 1923 og kører nu videre med 4. ejer. I 2003 overtog Tina Grigoriou Kinosalonen efter sin far. Du kan læse mere om salonenes spændende baggrundshistorie på deres hjemmeside. Tina er en dygtig frisør, som opsamler sin trend og teknikker i Milano, hvor mange af de nye tendenser opstår og herefter viderebringes til salonen. Personalet står altid klar med god vejledning af frisurer, stil og farve, generelt bare hvad der passer til dig. Hun har valgt at køre salonen videre med økologiske produkter, og i dag er salonen 100% ren for kemikalier. Det har vist sig at være en super succes, da allergi og eksem ofte udvikles, via hårfarve og brug af kemikalier. Især i vores samfund i dag, da der er kommet langt mere fokus på hvor farlige kemikalier er, og hvor vigtigt det er at passe på sig selv, samt undgå for mange af slagsen.

 

Salonen, som ellers har ligget i Vestergade i 94 år, er nu flyttet til Tinas private adresse på Damhusvej. Her har hun længe drømt om at udvide, så hun kunne få sin salon i forhaven, og i starten af 2018 gik denne drøm i opfyldelse, da hun endelig kunne slå dørende op til de nye lokaler den 3. februar. Salonen er Indrettet med både gammelt og nyt inventar, som også passer godt til den moderne salon med den lange historie. Selvom salonen har søgt nye græsgange, er det stadig en ”gammel” salon, med massér af sjæl og hvor historien bevares. På trods af vintage indretningen og de gamle fortællinger, er det nye og moderne blevet en fast del af salonens image, på grund af de organiske og økologiske produkter. Du får derfor en moderne behandling i topklasse, i hyggelige og hjemmelige omgivelser, lige midt i Tina´s egen forhave.

Har du spørgsmål, hvad end det er i forbindelse med en kommende frisurer, åbningstider eller blot er nysgerrig på de økologiske produkter salonen gør brug af, er du velkommen til at kontakte Tina Grigoriou. Hun står altid til rådighed overfor kundens ønsker og behov. Så hop med på den grønne bølge og være god ved dig selv. Tænk på dig selv, miljøet og fremtiden.

Book en tid online på kinosalon.dk og skriv "STUDENT" i bemærkningsfeltet - Så har du sikret dig 10 % på din næste behandling. (Der gives kun 10% hvis der er skrevet i bemærkningsfeltet - og behandlingen ikke falder på lørdage)

Studenterguiden.dk har selv været så heldige at benytte sig af Kinosalonen, og kan 100% stå inde for, at du får en helt unik klippeoplevelse med fremragende service, og ikke mindst lange historie. Priserne er i niveauet taget i betragtning (og at det kun er økologiske produkter der anvendes) meget studievenlige, og alle på SU kan helt sikkert været med. En meget varm anbefaling herfra!

Du kan booke din næste tid allerede nu via onlinebooking!
Adresse

Damhusvej 105
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6612 9016
Mail: info@kinosalon.dk


Åbningstider

Mandag:         Lukket
Tirsdag:          9.00-17.30
Onsdag:         9.00-17.30
Torsdag:         9.00-17.30
Fredag:          9.00-17.30
Lørdag:          9.00-13.00


 


Website

Kinosalonen - din økologiske frisør's websiteKinosalonen - din økologiske frisør
Kinosalonen - din økologiske frisør
Kinosalonen - din økologiske frisør