Kieler Salonen

Kieler Salonen


Hos Kielersalonen ll bliver du budt indenfor i en salon med både en hyggelig atmosfære, erfaring og kreativitet.

Hos Kielersalonen II er der plads til alle typer af kunder, der har mange forskellige behov og krav, hvad enten det er klip, farve eller ekstensions. De vil altid imødegå dine behov med et fagligt blik.
I salonen er der tre erfarne frisører, og under din behandling vil det altid være den samme frisør, som tager sig af dig. Det er altid vigtigt for dem, at du har fået en god oplevelse, når du går derfra, og du vil derfor hele tiden være i centrum. De fokuserer meget på at vejlede dig rigtigt både ud fra de nyeste trends, men også ud fra dine ønsker.
Teamet i salonen holder sig hele tiden opdateret med den hurtige udvikling, der er indenfor frisørbranchen, og de vil derfor aldrig gå på kompromis med kvaliteten.

Har du ikke været i salonen før, har du mulighed for at booke en vejledning i salonen ganske gratis, som typisk varer 15 minutter. I vil i fællesskab finde det look, som passer bedst til dig med inspiration fra dine egne forventninger samt frisørernes ekspertise.
Har du ligesom mange andre også oftest travlt, kan du ringe til salonen for at få en behandling, som ikke ligger indenfor deres åbningstider. De vil altid være klar til at imødegå dine behov!
Du har også mulighed for at få facon på dit skæg, da de har indrettet salonen med to herrepladser.

Udover klipning og farvning har Kielersalonen II også stor erfaring inden for ekstensions. I salonen anvender de fletteteknikken, og de bruger 100% ægte hår. For at du kan være sikker på, at du får taget det helt rigtig valg angående længde og farve, anbefaler de, at I har en konsultation inden påsætningen, så I sammen laver en forventningsafstemning. Her vil du få den rette vejledning.

Produkterne, som bliver anvendt i salonen er af høj kvalitet. Mærkerne, som de bruger er Kérastase, Balmain, Shu Uemura, GHD mm. Alle deres mærker er nøje valgt, og de er alle plejende for dit hår. I salonen vil du få den rette vejledning om, hvilke produkter du skal anvende, så det gavner de hår bedst muligt.

Ønsker du en professionel behandling, hvor priserne er fornuftige, og hvor du er i centrum, skal du helt klart besøge Kielersalonen II.


Studenterrabatter

Som studerende får du rabat på klipning ved gyldigt studiekort:
Herreklip: Ca. 360,-, hvor normalprisen ca. er 405,-
Dameklip: Ca. 445,-, hvor normalprisen ca. er 530,-


 
Adresse

Allégade 48 st
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 74 37


Mail: info@kielersalonenII.dk


Åbningstider

Mandag: 9.30 - 19.00
Tirsdag: 9.00 - 18.00
Onsdag: 9.00 - 19.00
Torsdag: 9.00 - 19.00
Fredag: 9.00 - 19.00
Lørdag: 8.00 - 15.00


Du kan ønske senere aftaler alle dage.


Website

Kieler Salonen's websiteKieler Salonen
Kieler Salonen
Kieler Salonen