Juice Stop

Juice Stop


Juice Stop er et take-away spisested, hvor du kan nyde sunde og velsmagende juice og smoothies, der altid er friskpresset og lavet med friske råvarer. Sætter du pris på lækker take-away, der også er sund, så kan vi varmt anbefale Juice Stop.

Selvom Juice Stop er mest kendt for sine sunde frugtdrikke og juice, så kan du også bestille lidt fastere føde i form af sandwiches, der altid er nybagte og klar til at tage med på farten eller en sprød salat. 

Frugt og Grøntsagsjuice

Juice Stop laver både frugt og grøntsagsjuice, der altid består af 100% friske og rene råvarer. Du ser selv din juice blive presset, og for at holde den sunde linje, så tilsætter Juice Stop hverken sukker, farvestoffer eller konserveringsmidler. En frugtjuice er faktisk den perfekte måde at få dækket sit vitaminbehov på, og hvor du samtidigt får en god smagsoplevelse. Juice Stop eksperimenterer med mange forskellige blandinger af frugter og grøntsager, så der er rig mulighed for at finde din unikke smag. Du kan se et udvalg af de juice du kan nyde hos Juice Stop:

HUMLEBI - Jordbær, ananas, banan, pære, æble 
SUPER COOLER - Spinat, mynte, ingefær, æble, citron
MORGEN-SUR - Tranebær, ingefær, æble, gulerod, citron
BLÅMEJSE - Blåbær, ingefær, pære, æble, citron
BEET IT - Rødbede, ingefær, gulerod, æble, citron
Priserne på en juice afhænger af den størrelse du bestiller:
40,- / 50,- / 60,-

Smoothies

Juice Stop laver sine smoothies med økologisk yoghurt som grundlæggende ingrediens, der sikrer en kalorielet og sund drik. De forskellige smoothies varieres så med frugtingredienser og du kan se et par fra udvalget her:

SOFTBERRY - Øko-mandelmælk, blåbær, jordbær, banan, ingefær, æble
GREEN-POWER - Øko-mandelmælk, avokado, spinat, banan, appelsin

Mad

Er du sulten derudover, så byder Juice Stop på et udvalg af både sandwiches, paninier, dagens salat og wraps. Maden bliver tilberedt, så snart du bestiller det. Brødet er friskbragt og sprødt, og alle råvarer er friske.

Du kan selvfølgelig også bestille varme drikke som friskbrygget kaffe og økologisk te hos Juice Stop. Kaffen hos Juice Stop er brygget på økologik minimælk og økologisk espresso. Du kan se lidt af udvalget her:  

Espresso - økologisk espresso, som fås med enkelt eller dobbelt shot
Cappuccino - fås både med enkelt og dobbelt shot
Chai latte - krydder the med varm mælk


Er du lidt lækker sulten, så har Juice Stop også lidt til den søde tand. Vælg dagens kage til blot 28 kr, der både er mælkefri, sukkerfri og glutenfri. Tilsæt en lækker milkshake til bestillingen, hvor Juice Stop kan tilbyde dig alt fra en chokoladeshake til en frugtshake. 


Studenterrabatter

Der gives 10 % i studierabat på kaffe, te, juicer og sandwiches ved fremvisning af gyldigt studiekort. Gives dog ikke på mad og drikke, der er på tilbud.
Adresse

Badstuegade 4
8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf.: 86 13 69 65
E-mail: info@juicestop.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 9:30 - 17:30


Fredag: 9:30 - 18:00


Lørdag: 9:30 - 17:00


Søndag: Lukket


Website

Juice Stop's websiteJuice Stop
Juice Stop
Juice Stop
Juice Stop