Joe & The Juice - Odense

Joe & The Juice - Odense


Har du hørt om Joe & The Juice? Hvis ikke, så er det måske snart tid til, at du snart skal en tur på Joe & The Juice. Joe & The Juice har efterhånden beliggenhed mange forskellige steder - både i udlandet, men også herhjemme, og her er Odense ingen undtagelse. Her har kæden bl.a. adresse i Magasin i Odense, hvor du helt konkret finder Joe & The Juice i Odense på Vestergade 20. Stedet er et godt pitstop til at få en lækker juice, en god kop kaffe eller en frisk sandwich, hvis du alligevel befinder dig i gågaden i Odense og er smule lækkersulten.

Joe & The Juice er en restaurationskæde, der findes i hele Danmark og flere steder i udlandet. De fleste kender til, eller har hørt om brandet og deres udvalg af mad og drikkelse. Joe & The Juice er uden tvivl meget populært, især blandt unge og folk, der ønsker at spise lidt sundere mad. Kæden er kendt for at have en moderne stil, stilrigtige unge mænd til at stå bag disken og høj, moderne musik strømmende ud af højtalerne. Det er et meget hipt sted, hvor sundhed og kække bemærkninger er en del af konceptet, og som gør et besøg hos Joe & The Juice til noget ganske specielt.

Joe & The Juice er mest kendte for deres lækre juice, med en masse friske grøntsager og eksotiske lækre frugter. De fås i to forskellige størrelser - en stor og en lille. Der er flere forskellige varianter af deres juice, så du kan finde en juice, der passer til lige netop din smag. Det samme gør sig gældende for deres udvalg af sandwicher. De er lavet af lækre sprøde brød, alle med det tilfælles, at de ristes let og herefter krydres med både pesto, salt og peber. Avocado, tomat, mozzarella, samt kødpålæg efter egen smag er primært det, deres sandwich består af.

Joe & The Juice laver deres juice af friskpressede frugter og grøntsager, og alle sandwich er smurt samme dag, som de serveres. Efter du har bestilt, går de i gang med din bestilling, og nogle minutter senere har du en lækker friskpresset juice og/eller frisksmurt sandwich lige klar til at spise, eller tage med to go.

Selvom Joe & The Juice primært er kendt for deres udvalg af juice og sandwich, har de også andre lækre ting på menuen. De har kaffe, hvilket er alt fra espresso til cafe latte og almindelig sort kaffe, som også kan købes i forskellige størrelser. De er oplagte til at tage med på farten, men kan også sagtens nydes inde på Joe & The Juice. Udover kaffe og juice, kan man også bestille mellem et udvalg af shakes, som bl.a. indeholder mælk og udvalgte frugter til at give dem smag. Det er en lækker drik, som altid er et stort hit hos kunderne. Vi kan i hvert fald varmt anbefale dig at smage en af varianterne!

Kan du ikke få helt nok af Joe & The Juice og deres spændende univers? Så kan du bl.a. tage et kig på restaurationskædens profil på Instagram!

Hvis du er til høj musik, energisk, men samtidig afslappet stemning og lækre sandwicher, samt udsøgt juice, kaffe og shakes, hvor der helt sikkert er noget, der falder i din smag, så kom forbi Joe & The Juice i Vestergade i Odense.
Adresse

Vestergade 20
5000 Odense C


Åbningstider

Mandag: 10.00 - 20.00
Tirsdag - onsdag: 10.00 - 19.00
Fredag - søndag: 10.00 - 20.00

Hold øje med åbningstiderne for Magasin.
Du finder desuden også Joe & The Juice på banegården i Odense og i Rosengårdcentret. 


Website

Joe & The Juice - Odense's websiteJoe & The Juice - Odense