Joe & The Juice

Joe & The Juice


Joe & The Juice er en juice og sandwichbar, der ligger i Magasin i Odense. Stedet er et godt pitstop til at få en lækker juice, en god kop kaffe eller en frisk sandwich, hvis du befinder dig i gågaden i Odense og er lidt lækkersulten.

Joe & the Juice er en kæde, der findes i hele Danmark og flere steder i udlandet. De fleste kender til, eller har hørt om brandet og deres udvalg af mad og drikkelse. Joe & the Juice er meget populært, især blandt unge og folk, der ønsker at spise lidt sundere mad. Kæden er kendt for at have en lækker moderne stil, stilrigtige unge mænd til at stå bag disken og høj moderne musik strømmende ud af højtalerne. Det er et meget hipt sted, hvor sundhed og kække bemærkninger er en del af konceptet, og som gør et besøg hos Joe & the Juice til noget specielt.

Joe & The Juice er mest kendte for deres lækre juice, med en masse friske grøntsager og eksotiske lækre frugter. De fås i to forskellige størrelser, en stor og en lille. Der er flere forskellige varianter af deres juice, så du kan finde en juice, der passer perfekt til lige netop din smag. Det samme gør sig gældende for deres udvalg af sandwicher. De er lavet af lækre sprøde brød, alle med det tilfælles, at de ristes let og herefter krydres med både pesto, salt og peber. Avocado, tomat, mozzarella, samt kødpålæg efter egen smag er primært det deres sandwich består af.
Joe & The Juice laver deres juice af friskpressede frugter og alle sandwich er smurt samme dag som de serveres. Efter du har bestilt går de i gang med din bestilling og nogle minutter senere har du en lækker friskpresset juice eller frisksmurt sandwich lige klar til at spise, eller tage med to go.

Deres primære produkter er deres juice og sandwich, men de har også andre lækre ting på menuen. De har kaffe, hvilket er alt fra espresso til cafe latte og almindelig sort kaffe, som også kan købes i forskellige størrelser. De er oplagte til, at tage med på farten, men kan også sagtens nydes inde på Joe & The Juice. Udover kaffe, kan man også få såkaldte power shakes, som primært indeholder vanilje mælk og udvalgte frugter til at give dem smag. Det er en lækker drik, som altid er et hit hos kunderne.

Så hvis du er til høj musik, energisk, men samtidig afslappet stemning og lækre sandwicher, samt udsøgte juicer, kaffer og power shakes, hvor der helt sikkert er noget, der falder i din smag, så kom forbi Joe & The Juice i Vestergade i Odense.
Adresse

Vestergade 16-20
5000 Odense C


Åbningstider

Åben hver dag: 10:00-20:00

 


Website

Joe & The Juice's websiteJoe & The Juice