Jimmys Køreskole


Jimmy´s køreskole er perfekt for dig, der gerne vil føle sig tryg bag rettet. Jimmy er uddannet pædagog inden han gik i gang som kørelærer og det mærkes tydeligt, når man som ny usikker elev skal bag rattet. Jimmy er er god til at håndtere stressede situationer, og er altid tålmodig og i godt humør.

Masser af erfaring

Jimmy har efterhånden været kørelærer i en del år, og har opnået en del erfaring bag rettet. Udover jobbet som kørelærer, arbejder han som lærer og pædagog på en friskole, hvilket har gjort ham forestående og tålmodig, når det gælder din tryghed bag rettet. Du kan være helt sikker på at Jimmy nok skal guide dig på bedst mulig vis, når du skal tage dig kørekort. Igennem sin tid som kørelærer har han også fået en del erfaring når det omhandler elever med særlige udfordringer – så du kan være ganske rolig, uanset hvad, kan han sikkert også hjælpe dig.

Undervisningen

Når du skal begynde på teoriundervisningen kommer du på et hold, hvor i maks. er 5 personer. Undervisningen vil primært være på din egen computer, så du har mulighed for at gøre det i dit eget tempo. Og hvis du bliver i tvivl kan du selvfølgelig spørge Jimmy til råds. Teoriundervisningen foregår en hverdagsaften, hvorimod køretimerne vil foregår i dagtimerne, mellem 8-17. Når du er blevet tilmeldt køreskolen, skal du sørge for at få dig tilmeldt et færdselsrelateret førstehjælpskursus hurtigst muligt, og få en lægeerklæring.

  

Priser:

Bilkørekort

-Manøvrebane

-Ubegrænset teori

-Køreteknisk kursus

-16 kørelektioner

= Samlet pakkepris i alt 12.500 kr.

Pakken indeholder kun det absolutte minimums antal kørelektioner, de fleste får brug for ekstra.

Ekstra

-Leje af bil til køreprøve 475 kr.

-Ekstra kørelektioner á 475 kr.

-Udeblivelse fra kørelektion 475 kr.

-PC login til teori, samt teoriprøver 450 kr.

-Manøvrebane 1500 kr.

-Køreteknisk kursus (glatbane) 1700 kr.

En kørelektion varer 45 min.

Bilen du skal køre i er en Skoda Octavia combi 1,4 tsi fra 2014
Adresse

Birkevej 35 - 8410 Rønde


Kontakt info

tlf: 41563222


mail: jimmyaakjaer@gmail.com


Website

Jimmys Køreskole's website