Jensens Bøfhus Odense

Jensens Bøfhus Odense


Navnet ”Jensens Bøfhus” siger klart og præcist hvad det handler om – gode bøffer! Jensens Bøfhus har siden 1990 serveret lækre, sagtige og møre bøffer til den danske befolkning. Det startede med en enkelt restaurant i Aarhus, og i dag er der hele 42 restauranter i norden. Den danske restaurantkæde har nemlig indtaget Norge med 2 restauranter og Sverige med hele 12.

I Odense kan du nyde en lækker mør bøf fra den kendte restaurant på Læssøegade, som er det ideelle sted at nyde en skøn aften med familien. Du kan også nyde en af de mange retter fra menukortet i Rosengårdcentret efter en indbringende shopping tur.
 

Bestil bord ved den smukke skovsø på Læssøegade eller i Rosengårdcenteret her

Restaurantkæden har i årenes løb udviklet meget på deres koncept. Retterne er med tiden blevet mere moderne, selvom der stadig er fokus på, at du kan få en mør bøf med sauce og kartofler – så dansk som det nu kan blive. Her er der plads til at eksperimentere lidt, da du kan sammensætte din helt egen lækre aftenmenu.

Du får en hovedret for 150,-. Og har du mod på mere, får du en dessert eller forret med i købet for 175,-. Eller hele 3 retter for kun 200,-. Måske du er til en frisk grøn salat med gratineret gedeost, efterfulgt af oksemørbrad med cremet bearnaise, og til sidst den sprødeste vaffel med softice? Der er selvfølgelig også den velkendte knasende snackkurv, en saftig burger med alt det gode og en blød belgisk chokoladekage til den søde tand. En menu til en hver smag, for ikke at glemme det store udvalg af drikkevarer.

Vil du gerne nyde din specieldesignede menu på sofaen, så frygt ej! Mange af Jensens restauranter tilbyder Take Away. Du kan altså både se den vigtige kamp sammen med gutterne og et bjerg af spareribs, og nyde en tøsefilm med veninderne sammen med en god, sprød salat. Eller mør bøf ;-)
 

Bestil lækker Take Away fra Jensens Bøfhus her

Personalet trænes igennem Jensens Academy, så de bliver eksperter i at give en god og personlig betjening. Grundlægger, Palle Skov Jensen, blev inspireret til at starte den hyggelige restaurantkæde allerede i 70’erne, da han rejste rundt i USA. Han startede dog med en lille kæde af dagligvarebutikker, som senere resulterede i den første Jensens Bøfhus. Bøffen er i fokus, hvorfor det er vigtigt at servere den bedste kødkvalitet. Kvaliteten er afgørende for succes, og derfor har Palle Skov Jensen rejst verden rundt for at finde de bedste leverandører, så du kan få den bedste bøf serveret.

Hos Jensens Bøfhus er der plads til alle!  Uanset om det er en vigtig businesslunch, en romantisk date eller hyggelig familiemiddag, er der plads på Jensens.  Her er der mulighed for en god restaurantoplevelse i hyggelige rammer i en uhøjtidelig atmosfære.  Du bliver altid mødt af et dejligt personale med et stort smil på læben. De er klar til at hygge om dig, og give dig en god oplevelse, uanset anledningen. De ved godt, at hver en detalje tæller.


Studenterrabatter

Ikke nok med at Jensens er et skønt sted med god betjening og lækkert mad- du kan også få 25 % i studierabat. Det eneste, du skal gøre, er at huske dit studiekort, så kan du få rabat mandag til torsdag hele dagen. Du og studiegruppen kan nu fejre dagens gode arbejde uden at springe budgettet. God fornøjelse!


Se alle adresser i Odense
Adresse

Se alle adresser i Odense


Kontakt info

E-Mail: info@jensens-bofhus.dk


Åbningstider

Se åbningstider i Odense


Website

Jensens WebsiteJensens Bøfhus Odense
Jensens Bøfhus Odense
Jensens Bøfhus Odense
Jensens Bøfhus Odense