Jennails


Leder du efter en neglesalon med god atmosfære og professionelt personale, hvor du kan få lavet flotte negle? Så er Jennails i Odense måske lige stedet for dig som studerende. Neglesalonen i Odense er beliggende i hjertet af Odense i gågaden på Søndergade 2B, hvor det søde personale er mere end klar til at tage imod dig. 

Hvis du har lyst til at forkæle dig selv med manicure eller pedicure, så er dette stedet, hvor der er god mulighed for at shine både dine hænder og fødder op. Med mottoet “less bitter, more glitter” tilbyder neglebarens personale smukke og holdbare negleforlængelser, manicure og luksus pedicure. Så hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv, er flotte negle vejen, og hvis du er til manicure, findes der mange forskellige muligheder. Hvis vejret har givet dig tørre negle, er IBX- og Paraffinbadbehandlingen et must, da de både reparerer og virker fugtgivende for dine negle og neglebånd. Hvis du derimod leder efter et mere vildt look, så er shellac/gel polish sagen for dig. Her kan du vælge mellem ensfarvet, glitter, fransk, babyboomer og specielt design. Måske du er mere til gelénegle, er dette bestemt også muligt, og her kan du vælge mellem samme farver som ved shellac. Der er to ting, der er sikre, og det er, at det kun er fantasien, der sætter grænser, og at du er sikret at gå derfra med de flotteste negle i byen. Hvis du vil se, hvad de tilbyder, kan du finde Jennails på Instagram, hvor du kan få et glimt af, hvad de kan tilbyde. 

Indehaveren af Jennails er Jenna, som er 29 år, og har arbejdet med negle i 3 år. Hun er uddannet inden for nærmest alt med negle, og har taget sine uddannelser i både Mexico, Serbien, Ungarn, USA og Danmark. Hun går meget op i perfektionisme, og alle medarbejdere i Jennails er meget passionerede omkring deres arbejde.  

Vi kan derfor varmt anbefale dig at tage dine studieveninder med under armen, hvis I har planer om lidt selvforkælelse. Selvom der ikke er studierabat, er friserne fair i forhold til den professionalisme, man møder, så snart man træder ind ad døren. 
Adresse

Søndergade 2B
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 25 26 88 88


Åbningstider

Mandag: 10.00 - 18.00
Tirsdag - torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søndag: lukket


Website

Jennails's website