Jack & Jones - Odense

Jack & Jones - Odense


Hvis du som fyr søger et sted, hvor du kan købe moderigtigt tøj til fordelagtige priser, så er Jack and Jones måske netop stedet til dig. Jack and Jones har mange forskellige butikker rundt omkring i hele verdenen, og Jack and Jones i Odense finder du blandt andet beliggende på adressen Vestergade 35.

Jack and Jones er en herretøjsbutikskæde, der er en del af tøjkoncernen, Bestseller, som har et stor udvalg af butikker, der henvender sig til forskellige målgrupper. Jack and Jones har eksisteret siden 1990 og allerede året efter etablerede de deres første butik i udlandet, som her var Norge og i dag har de 800 butikker på verdensplan.. Stilen på tøjet i butikkerne er moderne og afslappet, såkaldt casual wear, som rammer de fleste i deres målgruppe, som primært er mænd i alderen 18-30 år. Derfor er denne tøjbutik et perfekt sted at handle for dig som studerende.

Du kan købe tøj lige fra undertøj til overtøj, og selvfølgelig alt her i mellem. Det er både sko, skjorter, t-shirts, jeans, hoodies, sweatshirts, jakkesæt, træningstøj og accessories. Så du behøver faktisk slet at shoppe andre steder. Dog er de mest kendt for deres denim wear, som de får fremstillet i Italien, så deres denimtøj får den bedste kvalitet. Da denim er deres primære materiale, er der selvfølgelig også en masse forskellige jeans at vælge imellem. Der er basic jeans, ripped jeans, Blue jeans. Gray jeans, Black jeans og stretch jeans. Så skynd dig ind forbi en Jack and Jones butik allerede i dag, så du kan forny din garderobe med alt det nyeste og lækreste tøj. Men hvis du ikke lige orker at besøge de ellers fede butikker med en masse hjælpsomme ekspedienter, der står klar til din service, hvis du har behov for det, så kan du også shoppe dit tøj online. Jack and Jones har nemlig deres egen hjemmeside, hvor du ikke blot kan se alt det lækre tøj du godt kunne tænke dig, men også kan bestille det hjem.

Hvad end du skal købe tøj til dig selv, eller du som kvinde måske står og mangler en gaveidé til din kæreste, så er Jack and Jones netop stedet for dig. De har fordelagtige priser og moderigtigt tøj, som helt sikkert et godt gavevalg til dig, som står og mangler en gave. Det venlige personale hos Jack and Jones står klar til at hjælpe dig med at forny din garderobe eller vejlede dig til din nye stil.
Adresse

Vestergade 35
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 24 84 57 43


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Lukket


Website

Jack & Jones - Odense's websiteJack & Jones - Odense