JL coiffure


JL coiffure er en professionel frisørsalon, som ligger i hjertet af Odense med adressen Falen 9, som er en sidegade til Vesterbro. Frisørsalonen er drevet af Jolanta, som altid har haft en stor passion for frisørbranchen. Hun er en yderst kompetent frisør, der hvert år deltager i flere seminarer og masterclasses både i ind- og udlandet. Du kan derfor være sikker på at få en professionel behandling.
Hos JL coiffure kan du være sikker på, at du får en behandling, der har en høj kvalitet, en hyggelig stemning samt god service til konkurrencedygtige priser.

Det, som kendetegner JL coiffure er, at de har et kompromisløst fokus på sundhed, miljøvenlighed og økologi. De anvender kun godkendte grønne produkter for at undgå hormonforstyrrende, allergi- og kræftfremkaldende stoffer. Det er til glæde for dig som kunde og for os i arbejdsmiljøet. JL coiffure har også et stort udvalg af de bedste organiske hår- og hudpleje produkter, som allerede er tjekket for skadelige ingredienser. Det er vigtigt for Jolanta at vi passer både på vores miljø, men også vores helbred. Derfor er de økologiske produkter en stor del af hendes salon og den pleje du får, når du er kunde der. Derudover er det muligt at købe de organiske produkter, der bliver gjort brug af i salonen, på salonens webshop. På den måde kan du sørge for at være god ved dig selv og dit helbred – også når du ikke sidder i frisørstolen. Derfor får du, samtidig med din behandling i salonen, gode råd om hvilke produkter, der er gode til dig og dit hår. Både priserne på behandlingerne og på produkterne, er overkommelige, især når der er tale om organiske og økologiske produkter, som det er i dette tilfælde. Derudover er det muligt både at få studie- og pensionistrabat på behandlingerne.    

Du kan i JL coiffure trygt sætte dig til rette i frisørstolen, fordi de altid lytter til, hvad du gerne vil have lavet. Dine ønsker og behov kommer i første række, og det er dig, der er i fokus. Derfor får du både en god behandling, udsøgt service, en ny frisure og en gennemført behagelig oplevelse.  
Selvom frisørsalonen ligger midt inde Odense, har du gode parkeringsmuligheder. Du kan f.eks. holde ved Føtex i op til 2 timer gratis, hvorefter du skal stille P-skiven. 

Hvis du har nogle spørgsmål, det kan være alt fra priser, muligheder for dig og dit hår, til de organiske produkter eller bare hvornår der er en ledig tid, har du mulighed for at kontakte salonen både på e-mail og via telefon. Men du kan også booke tid online, via salonens hjemmeside. Så bestilt en tid allerede i dag.


Studenterrabatter

15 % på alle ydelser
10 % på alle produkter
Adresse

Falen 9 5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 30 82 85 88
E-mail: info@jlcoiffure.dk


Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10.00 - 17.00
Onsdag 10.00 - 19.00
Torsdag 10.00 - 19.00
Fredag 10.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00
Søndag Lukket


Website

JL coiffure's website