Illusion Hair Design


Illusion Hair Design er en frisørsalon, som altid sørger for at være up-to-date og at være kreative og nytænkende. Med deres centrale beliggenhed i Odense er det nemt at kigge forbi, og de vil altid kunne hjælpe dig, uanset hvad du skal have lavet. Samtidig er salonen også billig, og du skal derfor ikke tømme din pengepung. De bestræber sig på at være imødekommende for kundens behov og ønsker.

Teamet består af Mustafa og Rikke, som udgør et stærkt og kompetent team. Mustafa er specialuddannet i herre-styling og skæg, og har taget 3-årig frisøruddannelse i London. Han er altid venlig og imødekommende og har et højt niveau. Rikke har en 4-årig frisøruddannelse og er altid smilende og udadvendt.
Kreativiteten vægtes højt, og derfor står de altid klar til at give dig en masse gode ideer, og de vil gøre alt for, at I finder den bedste løsning for dig og dit hår.

Produkterne i salonen er nøje udvalgt, så de skåner dig og dit hår. De forhandler bl.a. med American Crew, Style Master, Orofluido, Revlon og d:fi. De vil altid kunne guide dig i, hvilke produkter du skal anvende til dit hår, så det får den ønskede virkning på dit hår.

Priser

Priserne er yderst konkurrencedygtige, og kvaliteten er altid i top. En herreklip koster kun 180,-., og hvis du ønsker vask med, koster det kun 210,-. Du kan også få rettet dit skæg for kun 150,-.
en dameklip koster 250,-, og for kun 450,- kan du blive klippet og få en hår kur, så dit hår vil være som født på ny. Du kan derudover også få farvet dit hår, hvad enten det er en helfarvning eller reflekser. Som noget ekstraordinært kan du også få foretaget en voksbehandling, og du kan selvfølgelig også få rettet dine bryn og vipper.  

Er din hverdag en smule stresset, og har du brug for at dit hår bliver taget godt om, vil Illusion Hair Design være det helt rigtige valg, da de lover dig et godt resultat. Man mærker tydeligt at det er dig, der er i fokus i det øjeblik du træder ind hos Illusion Hair Design. Det er dig der skal forkæles og det bliver du her. På den måde kan du få et pusterum fra hverdagens stress og jag, samtidig med du falder helt ned i gear.  

Du kan nemt booke en tid inde på deres hjemmeside eller pr. tlf., og ellers har du også mulighed for at kigge ind for at se, om der er tid. Så skynd dig ind og book en tid i dag, så du kan få styling og velvære, så hurtigt som muligt.
Adresse

Skibhusvej 1
Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 16 16

Mail: info@illusionhair.dk


Åbningstider

Man-fre: 09.30-17.30

Lørdag: 09.30-14.00

Søndag: Efter aftale


Website

Illusion Hair Design's website